Omdömen från Terrazza Trinchettina

 
Terrazza Trinchettina är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Trinchettina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Trinchettina

Läs personliga omdömen av Terrazza Trinchettina som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Trinchettina. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Stefan med sällskap från Norrköping i Sverige bodde på Terrazza Trinchettina i Polignano a Mare från den 17. till den 27. maj 2011.

Vi är nu hemma efter tio härliga dagar i Polignano a Mare i slutet av maj 2011. Vi bodde i huset Terazza Trinchettina i gamla delen av staden med smala gränder och mysiga torg. Det var inte långt till bad om man gillar det. Dock var den vackra badviken en aning stenig. Vi gjorde utflykter till bl.a. Castellano del Grotto. Det var en fantastisk upplevelse att gå i de djupa grottorna med de olika stenformationerna. Vi hade dessutom en bra guide. Vi besökte också Castel del Monte som låg vackert på en höjd femton kilometer väster om Ruvo di Puglia. En stad vi kan rekommendera ett besök i är Matera som ligger i Basilicata. En del av stan bestod i en massa grottor som var bebodda ända fram till 1950-talet.

Vi hade inte turen att träffa på någon restaurang i Polignano som var något extra som vi tycker, däremot åt vi ljuvliga pastarätter ute på landsbygden. Huset Terazza Trinchettina var OK förutom att bottenvåningen var lite fuktig och kall. Rekommenderar varmare filtar och täcken. Dessutom saknas galgar i klädskåpen. Det kunde också vara trevligt med lite bekvämare sittmöbler på terassen där vi tillbringade nästan varje kväll med traktens goda ostar och vin.

Tyvärr hade In-Italia uppgivit sommarcheck-in som mötesplats med representanten. Istället skulle vi ha infunnit oss på vintercheck-in – huvukontoret på Via Pompeo Sarnelli. I övrigt var förhandsinformationen från In-Italia mycket omfattande och bra. Angelo på kontoret var mycket trevlig och hjälpsam med tips om stan och omgivningarna.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map