Semesterbostad i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza Trinchettina

 
Terrazza Trinchettina är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Trinchettina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i Polignanos historiska centrum med gång avstånd till stadens mysiga gator och torg samt endast ca. 200 meter till närmaste strand ligger detta stämningsfulla gathus.

La Trinchettina är en utmärkt semesterbostad för två par som reser tillsammans eller en familj med 2-3 barn som kan njuta av avskildheten i separata sovrum och badrum i anslutning till rummet. Huset är en rustik och typisk syditaliensk bostad med valvat tak som skapar stämning. Med tanke på bostadens utformning rekommenderas den inte åt gångbesvärade eller små barn.

Läs mer om Terrazza Trinchettina

Trerumshus med 4/5 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Huset mäter ca 80 m² och är fördelat på tre våningar med stor takterrass på 30 m². På bottenvåningen finner man det första sovrummet med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch. En trappa (ca. 15 trappsteg) leder upp till andra våningen där det finns ett stort vardagsrum med bekväm bäddsoffa och öppen-spis, välutrustat kök med matplats samt balkong mot gatan. På tredje våningen finner man det andra sovrummet med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch/badkar och tvättmaskin. Även på detta våningsplan finns det balkong mot gatan.

Till sist och på översta våningen finner man den härliga möblerade terrassen med utsikt över stadens berömda klocktorn och inte minst havet. Här finns fina möjligheter för att solbada om dagen och njuta av kvällsbrisen om eftermiddagen och kvällen ledsagat av en bra bok och ett glas vin.

Dölj texten
 
 
search map