Semesterbostad i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza sul Mare

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazza sul Mare ligger i det historiska centrum nära restauranger och inköpsmöjligheter. Här kan man glömma allt som har med bilar att göra och man når stranden om dagen och staden på kvällen. Önskar du att utforska området fullt ut så rekommenderar vi dock att man kommer i bil, t.ex. Itriadalen, Castel del Monte eller Castellana Grotte är bland de utflykter som man inte kan åka till med offentliga transportmedel.

Trafik och parkeringsförhållande

Polignano centrum är inte tilgängligt för bilar, och därför kan parkering inte ske på gatan. Dessutom är stämningen - speciellt under sommarmånaderna - ganska livligt i omgivningarna, där barer, caféer och matställen har öppet till sent på natten. Om du störs av folk som sitter och snackar på gatan till tidigt om morgonen, rekommenderar vi, att du väljer att bo utanför orten eller i en annan ort, till exempel Monopoli, där stämningen är mycket lugnare.

Läs mer om Terrazza sul Mare

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
-Lägenheten är uppdelad på tre våningar och på grund av dess invändiga trappor kan vi inte rekommendera den för familjer med barn eller gångbesvärade. Den nedre våningen har ett fint uppehållsrum på ca. 30 m² med kokvrå (utan ugn) och en dubbelbäddsoffa samt TV. På andra våningen ligger ett sovrum på ca. 10 m² med dubbelsäng och utgång till en liten patio på ca. 10 ² med bord och stolar. På denna våning finns även ett badrum med toalett och dusch. En trappa för ännu en våning upp, var man finner den fina terrassen på ca. 15 m² som bjuder på en fin havsutsikt och här finns bord, stolar samt parasoll.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza La Loggia

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza Casamas

Monopoli, Apulien

Rekommendationer till dig

Casa Dorsi B&B

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza La Loggia

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza Soglime

Monopoli, Apulien

Populärt i Apulien

search map