Semesterbostad i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza Nido di Lucy

 
Terrazza Nido di Lucy är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Nido di Lucy är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På en stämningsfull liten gata i Polignano a Mares härliga centrum finner man denna rustika lägenhet med stor fin terrass. På kort avstånd finner man matställe och inköpsmöjligheter medan närmaste strand finns ca. 200 meter bort.

Nido di Lucy tillsammans med staden Polignano a Mare är ett utmärkt val av stadslägenhet när man vill uppleva syditaliensk stämning och samtidigt ha ett stort urval av utflykter på kort avstånd. Bland annat den närliggande kuststaden Monopoli och inte minst den vackra Itriadalen med flera sevärda städer och omgivningar.

Läs mer om Terrazza Nido di Lucy

Tvårumslägenhet med 2 + 2 sovplatser (med terrass):
- Lägenheten är på ca. 60 m² och är fördelad på två våningar. Lägenheten består av uppehållsrum med TV, dubbel bäddsoffa, bord och stolar. Vidare finns det kök med 4 kokplattor, ugn och kyl med frysfack samt utgång till en liten balkong. Vidare finns det badrum med toalett och dusch. På andra våningen finner man sovrum med dubbelsäng, ett litet relax-rum samt den stora möblerade terrassen på hela 40 m². Lägenheten är utrustad med aircondition, förvaringsbox samt hårtork.

Dölj texten
 
 
search map