Omdömen från Terrazza La Scala

 
Terrazza La Scala är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza La Scala är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza La Scala

Läs personliga omdömen av Terrazza La Scala som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza La Scala. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Familjen Sundin från Gävle i Sverige bodde på Terrazza La Scala i Polignano a Mare från den 12. till den 19. juni 2012.

Vi var alltså en familj på 6 st (mamma, pappa, dotter 24 år, dotter 23 år m pojkvän och son 18 år) som bodde en vecka (12-19 juni) på Terazza La Scala i Polignano a Mare. Vi flög på Brindisi och tog hyrbil ca 8 mil uppåt till Polignano a Mare, bra motorväg och lätt att hitta till Polignano.

Väl framme så parkerade vi bilen på en gratisparkering alldeles före det historiska centrumet vid havet, gick i gränderna till Via Porto där vår lägenhet var. Frågade oss fram och fick hjälp direkt att hitta, inte långt alls några 100 m. Han som visade oss vägen kände Carlo som ägde Terazza a Scala och ringde honom eftersom vi kom dit sent. Carlo var jättetrevlig och hade även fler lägenheter som han hyrde ut samt en liten frukostservering precis under oss (m utsikt över havet!). Vi köpte egen frukost men 2 morgnar åt vi Carlos, för 3 euro/person fick vi cappuchino, te, varma cornetto, bröd, yogurt, frukt och juice. Längst upp i lägenheten var en helt underbar terass där vi åt frukost, ibland lunch, solade, läste och tog lite vin och lokal ost innan vi gick ut på kvällen. Rummen var små men räckte bra till oss, lite hårda sängar tyckte några. Många trappor, 40 st trappsteg! i 3 etage, 2 badrum och litet kök. Det skulle bara vara slutstädning men en städerska kom varje dag och bäddade och bytte soppåse och frågade om vi ville ha fler handdukar etc.

Carlo visade oss en gratis parkering som hörde till hans "Bed and breakfast" och som var inhängnad, vi fick en nyckel och körde dit bilen dagen efter. Det borde ni skriva in i er information på www.in-italia.se!

Polignano har en historisk gammal del där vi bodde med underbara smala gränder, 2 piazzor, många restauranger, pizzerior och cafeterier, väldigt rent. Inga bilar körde där inne utan de fanns utanför muren där det var marknader och också många restauranger, butiker och affärer. Väldigt trevliga människor och många italienska turister, tror vi hörde 2-3 svenskar. Under fotbolls-EM var det stora TV skärmar överallt och det gick bra att få plats att både äta och titta på matcherna. Helt fantastisk mat förstås, goda pizzor och mycket fisk och skaldjur. Bara färsk pasta och underbart goda grönsaker.

En fantastisk lite badvik med stenar (runda nära vattnet, hårda längre upp), grottor och klippor att dyka och hoppa ifrån. Rent, klart vatten som vi även snorklade i, såg en del fina fiskar. Det gick att gå några hundra meter längre bort till andra klipp och stenstränder men vi såg ingen sandstrand....tyckte att det var så bra i badviken vid staden så vi badade mest där.

Vi har inte myckat att klaga på, inget alls faktiskt utan hade det underbart i Polignano med 7 dagar strålande sol från en klarblå himmel, 25-30 grader varmt och fläktar från havet. På vägen tillbaka till Brindisi stannade vi i Monopoli vid en strand som hette Lido di Cologna, sand, solstolar, dusch och en liten restaurang - jättefint där också.

Tack för oss för den här gången!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map