Semesterbostad i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza La Scala

 
Terrazza La Scala är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza La Scala är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza La Scala ligger i det historiska centrum av den stämningsfulla och vackra staden Polignano a Mare.

Detta hus är fördelat på tre våningar. På kort avstånd finner man inköpsmöjligheter, matställen och inte minst det stämningsfulla centrum. Parkering sker utanför stadsmuren på gångavstånd från huset, antingen på offentliga platser eller i ett privat parkeringsområde. Lägenheten är inte utrustad med aircondition vilket inte är nödvändigt pga de tjocka stenmurarna av tufsten så länge man håller fönsterluckorna stängda under dagens varmaste timmar.

Läs mer om Terrazza La Scala

Fyrarumshus med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Huset har ingång från andra våningen via en utvändig trappa. Man kommer in i uppehållsrummet där det finns kokvrå med ugn, matplats, soffa samt ett badrum med toalett och dusch. En trappa leder upp till nästa våning med sovrum med dubbelsäng, litet sovrum med dubbelsäng (ganska trångt), barnrum med våningssäng samt toalett och tvätteri med tvättmaskin. Trappan fortsätter upp till takterrassen varifrån man har en fin havsutsikt. På terrassen finns det grill med litet utekök, bord och bänk i sten, solstolar och utomhus dusch. Varje sovrum har TV och takfläkt.

Dölj texten
 
 
search map