Semesterbostad i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza La Loggia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazza La Loggia ligger centralt i Polignano a Mares gamla stadsdel nära Loggia di Santo Stefano varifrån man har en fantastisk utsikt över havet och klippan. På kort avstånd finner man inköpsmöjligheter, matställe samt den stämning som staden bjuder på. Närmaste parkeringsmöjligheter finner man utanför stadsmuren på gångavstånd.

Terrass och havutsikt

Huset är helt byggt i sten och blev inrett som semesterlägenhet. Det är utrustat med aircondition, värmeanläggning, TV och wi-fi. Högst upp finner man dessutom den fina terrassen med solstolar och havsutsikt. Huset är fördelat på tre våningar vilket gör att vi inte rekommenderar det åt gångbesvärade eller familjer med små barn då det inte finns någon hiss.

Läs mer om Terrazza La Loggia

Hus med 2+1 sovplatser:
- Man har ingång till huset via en utvändig trappa som slutar på en liten avsats där man kan sitta och njuta av utsikten över staden och havet. På detta våningsplan finns det vardagsrum med kokvrå (4 kokplattor och liten ugn) samt badrum med toalett och dusch. En trappa leder upp till nästa våning med sovalkov med bäddsoffa (fransk säng med 1,5 plats) och ett sovrum med dubbelsäng och fransk balkong med havsutsikt. En dörr åtskiljer sovrummet med trappan. Trappan fortsätter upp till takterrassen som delvis är övertäckt och utrustad med grill, terrassmöbler, vask, tvättmaskin samt två solsolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza Casamas

Monopoli, Apulien

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Rekommendationer till dig

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Populärt i Apulien

search map