Semesterbostad i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza Dolce Vita

 
Terrazza Dolce Vita är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Dolce Vita är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Terrazza Dolce Vita är modernt inredd och ligger i en äldre byggnad mitt i det historiska centrum av kuststaden Polignano a Mare, endast 50 meter från havet och ca. 200 meter från stranden La Monachile.

Lägenheten har blivit grundligt och noga renoverad och inbjuder till en vistelse i vackra och behagliga omgivningar, inrett med moderna möbler i skön harmoni med de varma tuffstensväggarna. Här bor man i en inbjudande miljö nära de magiska sevärdheterna i Itriadalen. Men också nära havet och alla de möjligheter det ger i form av aktiviteter och upplevelser.

Läs mer om Terrazza Dolce Vita

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten är fördelad på fyra plan. På första våningen finner man uppehållsrum med bäddsoffa samt lcd-TV och DVD. På andra våningen (ca. 20 trappsteg) finner man kök med matplats, spis, ugn, microvågsugn, vattenkokare och diskmaskin samt ugång till en liten balkong. På detta våningsplan finner man även badrum med toalett och dusch. På tredje våningen finns det två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar som dock kan samlas till en dubbel). På detta våningsplan finner man även ett badrum med dusch. På översta fjärde våningen ligger terrassen (ca. 50 m²), där en del är övertäckt. Terrassen är inredd med vask, utekök, grill och trädgårdsmöbler samt solstol och parasoll. Utsikten är mestadels präglad av stadens historiska tag och lite mot havet.

Dölj texten
 
 
search map