Omdömen från Terrazza Casa sul Mare

 
Terrazza Casa sul Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Casa sul Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Casa sul Mare

Läs personliga omdömen av Terrazza Casa sul Mare som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Casa sul Mare. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Agneta med vänner från Stockholm i Sverige bodde på Terrazza Casa sul Mare i Polignano a Mare från den 9. till den 16. juni 2009.

Vi är mycket nöjda med vår resa och alldeles extra nöjda med den hjälp vi fick av Angelo, på ert lokala kontor.
Vi har varit mycket i Sydtalien, men aldrig i regionen Puglia. Det var spännande att komma till ett nytt område. Polignano är en förtjusande liten stad och befriande få turister träffade vi på. Grannarna där vi bodde och övriga vi träffade var välkomnande och hjälpsamma. Det blev många skratt då vi skulle försöka förstå varandra. Jag talar lite italienska och det hjälpte oss, mycket få talade engelska.
Vi hyrde bil några dagar och tog kortare turer i omgivningen. Stora vackra olivodlingar med mycket gamla träd.
Den lägenhet vi hyrde överträffade alla förväntningar. Första dagen tassade vi omkring försiktigt, rädda för att slå ner någon urna eller annat utsmyckning, men snart kände vi oss hemma.
Vår fantastiska terass mot havet gjorde att vi gärna lagade middag hemma och njöt av vågornas kluckande och ljummen kvällsluft Det vi saknade vid första havsbadet var badskor. Det är inte sandstränder i Polignano utan stenstränder och klippor. Vattnet var turkost, klart och varmt.
Alltså hälsningar från tre nöjda medelålders kvinnor, vilka gärna återvänder till Polignano eller upptäcker någon annan stad i området.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map