Semesterbostad i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza Casa sul Mare

 
Terrazza Casa sul Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Casa sul Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med sin utmärkta placering i den gamla stadsdelen i Polignano a Mare finner man denna ståtligt inredda lägenhet som utan tvekan är ett paradis för gäster som bara vill njuta...

Massor av antik inredning

Inredningen är antik där man bevarat lägenhetens ursprungliga utseende men tillfört klassiska möbler i trä såväl invändigt som på terrassen. Bland annat är dörren i vardagsrummet från 1500-talet. Atmosfären är skön och behaglig medan utsikten från terrassen måste upplevas på plats.

Läs mer om Terrazza Casa sul Mare

Mitt i stan och granne till havet

Trots det centrala läget i Polignanos gamla stadsdel ligger lägenheten lugnt och fridfullt, det enda som möjligen kan störa är havets vågor som möter stadens klippor. Såväl restauranger, caféer och inköpsmöjligheter finns på gångavstånd medan det är ca. 300 meter till närmaste strand, som nås via trappor vid bron. OBS: barn under 12 år ej tillåtna.

Casa sul Mare (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten mäter 100 kvm. och är fördelad på andra och tredje våningen. På andra våningen finner man ett stort vardagsrum ”open space”, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch. Vid vardagsrummet finns ett utrymme med en bäddsoffa för en person (max 1,80 meter).
På tredje våningen finner man ytterliggare ett vardagsrum med TV samt ett litet men välutrustat kök. Från vardagsrummet kommer man ut till den fina terrassen på 40 kvm. med underbar havsutsikt. Terrassen är möblerad med en hängmatta samt solstolar.

Dölj texten
 
 
search map