Semesterbostad i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza Carla

 
Terrazza Carla är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Carla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i det historiska centrum bland trevliga små torg, restauranger och glada italienare kan vi erbjuda denna härliga lägenhet.

Enrumslägenhet med 2+1 sovplatser (med takterrass med havsutskt):
- Lägenheten ligger på tredje våningen mitt ibland mysiga gator och gränder och är renoverad med nogranhet. Fina stenväggar präglar denna rymliga lägenhet för 3 personer. Man har utgång till en fin takterrass med havsutsikt. Lägenheten är utrustad med badrum med hårtork och dusch med hydromassage, TV, klimatanläggning, kokvrå med kylskåp och förvaringsbox.

Läs mer om Terrazza Carla

Frukost och parkering
Observera att frukost är inkluderat i priset. Den intas på Caffè del Mare Dei Serafini som ligger på en av de centrala torgen i Polignanos gamla stadsdel (Piazza San Benedetto 49). Kaféet är öppet från ca. kl. 07:00 om morgonen och större delen av dagen. Frukosten kan intas fram till kl. 11:00. Man får exempelvis kaffe/te, tårta, croissant, bröd, salami, frukt och yoghurt. P-plats kan fås mot beställning som ligger 300 meter bort. Dessutom finns det en mapp med information om Polignano och utflyktsförslag i närområdet. Cyklar kan också hyras.

Dölj texten
 
 
search map