Omdömen från Terrazza Acqua

 
Terrazza Acqua är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Acqua är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Acqua

Läs personliga omdömen av Terrazza Acqua som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Acqua. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Att vakna till havsutsikt!

Om benen är i ordning (3-våningslägenhet) är det det perfekta stället för en veckas semester i den charmiga lilla gamla kuststaden. Italienskt stadsliv med promenader på gatorna och torget. Bra utgångspunkt för turer till Alberobello med trullier, droppstenshålor och medeltida arkitektur i Lecce.
Efterföljt av kaffe på terrassen.
Bra restauranger om man inte vill utnyttja möjligheterna för inköp och tillagning av ett enormt urval av färsk fisk och skaldjur.
Och Carlo, som driver Casa Dorsi, och levererar frukost på torget nedanför lägenheterna är mycket sympatisk och hjälpsam.
Kan varmt rekommenderas.

Terrazza Acqua
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Acqua
Tvårumslägenhet med 2 + 1 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map