Semesterbostad i Polignano a Mare i Apulien

La Suite

 
La Suite är inte tillgänglig i dagsläget
La Suite är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i Polignano a Mares gamla och stämningsfulla stadsdel med härliga torg och sköna terrasser finner man denna trevliga lägenhet.

Enrumslägenhet med loft med 2+2 sovplatser inkl. frukost:
- Lägenheten ligger i den charmiga centrum och har blivit noga renoverad. Klassiska stenväggar präglar lägenheten som är fördelad på två våningar med balkong, TV och klimatanläggning, förvaringsbox och kokvrå med kylskåp. Dubbelsängen finner man uppe på ett lätt tillgängligt loft. På badrummet finns det dusch med hydromassage och hårtork. En trappa leder upp till den härliga terrassen med bord och stolar.

Läs mer om La Suite

Frukost och parkering
Observera att frukost är inkluderat i priset. Den intas på Caffè del Mare Dei Serafini som ligger på en av de centrala torgen i Polignanos gamla stadsdel (Piazza San Benedetto 49). Kaféet är öppet från ca. kl. 07:00 om morgonen och större delen av dagen. Frukosten kan intas fram till kl. 11:00. Man får exempelvis kaffe/te, tårta, croissant, bröd, salami, frukt och yoghurt. Dessutom finner man en mapp med information om Polignano och utflyktsförslag i närområdet. Cyklar kan hyras. P-Plats kan beställas och kostar 10 euro per dag i ett garage som ligger 300 meter bort.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av La Suite

Läs personliga omdömen av La Suite som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Suite. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av La Suite

Läs mer

Bedömning av La Suite

Läs mer

Bedömning av La Suite

Läs mer
 
search map