Semesterbostad i Polignano a Mare i Apulien

Il Bel Nido

 
Il Bel Nido är inte tillgänglig i dagsläget
Il Bel Nido är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna varma och behagligt inredda lägenhet inbjuder till en skön och avkopplande semester i en av Apuliens charmigaste kuststäder.

Känsla för detaljer i inredningen

Ägaren Giovanni har känsla för detaljer vilket märks så fort man stiger in genom dörren. Inredningen går i klassisk syditaliensk stil med möbler av trä samt all modern komfort såsom satellit-TV, stereo, internet-uppkoppling (för laptop mot betalning) och aircondition.

Läs mer om Il Bel Nido

Takterrass med grill

Lägenhetens planlösning med en del trappor gör att den är bäst för par och inte för mindre barn. Själva kronan i lägenheten är utan tvekan den sköna takterrassen som är fördelad i två nivåer med grill. Terrassen är möblerad med fina möbler och man har en fin utsikt över havet och klipporna.

Tvårumslägenhet (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten är fördelad på två våningar samt terrass. På lägenhetens första våning (upphöjd markplan) finner man vardagsrum med soffa, trämöbler, öppen spis, stereo, TV och en liten balkong. Vidare finns det badrum med toalett och dusch med vatten-massage, stort separat kök med 4 kokplattor, ugn, mikrovågsugn, vask, kyl och frys samt tvättmaskin.
En behaglig trappa i trä leder upp till andra våningen med sovrum med dubbelsäng och fint möblemang i trä samt TV. En trappa leder upp till den omtalade terrassen med havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map