Omdömen från Hotel Covo dei Saraceni

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Covo dei Saraceni

Läs personliga omdömen av Hotel Covo dei Saraceni som ligger i Apulien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Covo dei Saraceni. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra frukost och läge

Rekommendationer till andra gäster

Kan varmt rekommendera Monopoli som vi tyckte mer om än Polignano.

Hotel Covo dei Saraceni
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Covo dei Saraceni
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Maten var utsökt men servicen var under all kritik
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Bästa läget i charmiga Polignano a Mare

Fantastiskt sjyst läge, nära till allt och med en makalös utsikt. Hotellet är rent och snyggt och försett med alla bekvämligheter man behöver. Med Italienska mått mätt så var frukosten överdådigt och mycket, mycket bra.
Polignano ligger väldigt bra till för endagsutflykter. Det finns mycket fint att se och många bra stränder inom bekvämt köravstånd.På kvällarna så finns det flera riktigt bra restauranger inne i staden för att inte tala om glassen som är helt makalöst bra.
När man bor på detta hotell så känner man verkligen att man bor helt rätt, ett klockrent val. Mycket bra.

Rekommendationer till andra gäster

Ha hyrbil, gör utflykter och botanisera bland de utmärkta restaurangerna.

Hotel Covo dei Saraceni
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Covo dei Saraceni
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Frukost utmärkt - besökte aldrg restaurangen på kvällen
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fint hotell i hjärtat av den vita fiskestaden

Vi anlände till Polignano under helt rätt tid – dvs i mitten av maj, när värmen var härlig och vi som turister hade staden så gott som för oss själva. Fantastiskt läcker frukost med fin utsikt över havet och klipporna.

Hotel Covo dei Saraceni
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Covo dei Saraceni
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Jenny och man från Saltsjöbaden i Sverige bodde på Hotel Covo dei Saraceni i Polignano a Mare från den 17. till den 20. augusti 2011.

Polignano a Mare och Hotel Covo dei Saraceni var helt underbart! En mycket vacker plats och personalen var vänlig och mycket professionell. Vi fick ett vackert rum med stor altan med utsikt över havet. Jättevackert! Vi är verkligen nöjda! Vi kommer att rekommendera Polignano a Mare, Hotel Covo dei Saraceni och även In Italia! Det är mkt möjligt att vi åker dit igen :-)

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Magnus med sällskap från Växjö i Sverige bodde på Hotel Covo dei Saraceni i Polignano a Mare från den 23. till den 26. juli 2011.

Resan var mycket lyckad, hotellet var kanonbra med fantastiskt läge. Vi hyrde också Villa Sara vid Monopoli via er och det var också en fullträff, självklart kan man hela tiden utveckla konceptet och skicka med mer information men i dagsläget är de flesta resenärer duktiga att söka information på egen hand via internet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Marcus med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Covo dei Saraceni i Polignano a Mare från den 7. till den 11. juli 2009.

Supertrevligt. Lite dåliga badmöjligheter men vi körde stenbryggorna som låg en bit bort o inte den stora stenstranden nedanför hotellet. Människorna som bodde och jobbade där var suveräna. Vi såg totalt ca 10 turister under de dagarna som vi var där. Tågresan dit var sådär o då syftar vi främst på stoppet i Bari. Ganska rufft helt enkelt...Har boendet levt upp till era förväntningar? Överträffade förväntningarna. Personalen var suverän och maten var bland den bästa i Polignano på hotellet. Har ni tips till nästkommande? Åk runt och titta Truli husen samt olivlundar m.m i närheten. Undvik betalstränderna som ligger utanför Polignano.


Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Stefan med sällskap från ÄLTA i Sverige bodde på Hotel Covo dei Saraceni i Polignano a Mare från den 24. april till den 1. maj 2009. Innan dess hade de bott på Hotel Villa Ranieri i Napoli.

Vår resa var mycket lyckad och vi är mycket nöjda med både staden och boendet på båda ställena.

Vi tycker dock att de två tavernorna som rekommenderades på hemsidan inte motsvarade förväntningarna.
Vi hittade däremot två mycket bra ställen i Polignano som vi varmt kan rekommendera, Ristorante Antiche Mura och Osteria "Storken" på Italienska.
Båda ligger nära hotellet. Er hemsida är mycket bra och lätt att använda och vi kommer säkert att besöka den på nytt ett annat år.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 6 Vuxna
Namn
Lotta och Peter från Ystad i Sverige bodde på Hotel Covo dei Saraceni i Polignano a Mare från den 29. oktober till den 3. november 2008. Sedan fortsatte turen till Basilicata och Agriturismo La Maddalena.

Tänk att kunna bada och sola i november månad. Det gjorde vi när vi var i Polignano a Mare och bodde på det härliga gästvänliga Hotel Covo dei Saraceni. Fantastiskt fina rum, med en stor härlig balkong med en underbar utsikt över havet och till gamla stan. Den lilla stranden låg precis nedanför hotellet. I gamla staden åt vi härliga middagar i en underbar miljö. Kan rekommendera deras lokala anti pasti. Mycket fisk och skaldjur, härligt. Utflykter gjorde vi bla till Monopoli. En stad ca 10 min med bil från vårt ställe. Där strosade vi omkring tittade på deras fina domkyrka. Åt lunch på en god restaurang (La Vecchia Taverna) som vi blev rekommenderade av In-Italia, den var suverän och bra pris. Körde vidare till Alberobello. Kollade in de fantastiska Trullihusen. Det var som att komma in i en sagovärld. Perfekt tid på året att åka om man inte vill träffa en massa turister. Hotellet har också en resturang som är värd att besöka, jättegod mat.

Efter några dagar körde vi vidare till Venosa gjorde ett stopp i Matera, Sassi. En gammal ”grott” stad på ett berg. I Venosa bode vi på Agriturismo La Maddalena. Där åt vi jättegott varje dag av deras hemlagade rätter. Vildsvinskotletter, vildsvinspasta, biffstekar, korvar ostar. Jag kan hålla på länge att skriva om deras goda mat på gården. Deras eget vin av druvan Aglianico var en upplevelse. Vi fick en guidad tur av ägaren i vintillverkningen. Givetvis köpte vi några flaskor med oss hem. De har vunnit pris med sitt vin. Är man intresserad av hästar, djur och ridning och ett dopp i deras härliga pool. Lägg till god mat och dryck, så är nog detta den ultimata semestern.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Kampanien

Hotel Onda Verde

Praiano, Kampanien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Apulien

search map