Hotell i Polignano a Mare i Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Pris från per pers.
Hotellet ligger ytterst på klippkanten till höger från stranden
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I en skön harmoni mellan havet och klipporna ligger detta ståtliga hotell med en fin utsikt över såväl havet som det antika centrum i Polignano a Mare. I staden finner man flera goda restauranger, glassbarer, butiker och inköpsmöjligheter.

Inbjudande medelhavsstil

Hotel Covo dei Saraceni ligger i en gammal byggnad och blev nyrenoverat i skön medelhavsdesign så sent som 2002. Idag råder en varm medelhavsstil på hotellet. Medelhavsstilen omfattar både vitkalkade väggar, krukor av terracotta och färgrika golv.

Fantastisk placering

Hotellets enastående position i utkanten av det antika centrum gör det lätt att ankomma med bil. Det finns en stor offentlig parkeringsplats endast 20 meter från hotellet. Dessutom kan man mot betalning boka garage-plats.

Faciliteter

På hotellet finns det reception med lounge / bar, hiss, frukostrestaurang som serverar en god frukostbuffé och inte minst en vacker utsikt över havet och staden. Man kan även njuta av den fina utsikten från hotellets takterrass.

Populär restaurang med lokalt kök

Hotellets restaurang, den välkända och goda ”Il Bastione” serverar goda lokala rätter från området som te.x. den klassiska pastarätten oricchiette. I den närliggande kongresshallen ”Nettuno” kan hotellet arrangera konferens för upp till 250 personer.

Inbjudande rum

Hotellets totalt 26 rum har alla utsikt över havet / Polignanos gamla stadsdel och fördelar sig på 3 olika katergorier. Rummen som alla kan rymma från två till fyra personer är alla snyggt inredda med god smak och utrustade med all modern komfort som kan kan förvänta sig av ett 4* hotell: satellit-TV, mini-bar, förvaringsbox, telefon med internet uppkoppling, aircondition samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dubbelrum Classic:
Det finns totalt 19 rum av denna typ som nästan alla har balkong och en fin vy över Polignanos gamla stadsdel som sticker upp som en klippa ur havet. Rummen är dessutom utrustade med alla ovan nämnda faciliteter.
Dubbelrum Superior:
Det finns 4 superior-rum som har terrass/balkong med havsutsikt och dessutom alla ovan nämnda faciliteter.
Suite:
De 4 suiterna har en veranda med panorama utsikt. Två av dem har en utomhus jacuzzi medan de andra två har bastu, fitnesshörna och himmelsäng.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Hotel Onda Verde

Praiano, Campania

Rekommendationer till dig

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Populärt i Apulien

Trullidea

Alberobello

search map