Hotell i Polignano a Mare i Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Hotellet ligger ytterst på klippkanten till höger från stranden
 
Hotel Covo dei Saraceni är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Covo dei Saraceni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I en skön harmoni mellan havet och klipporna ligger detta ståtliga hotell med en fin utsikt över såväl havet som det antika centrum i Polignano a Mare. I staden finns det flera goda restauranger, glassbarer, butiker och inköpsmöjligheter.

Ett inbjudande medelhavsstil

Hotel Covo dei Saraceni ligger i en gammal byggnad och renoverades i skön medelhavs design år 2002. Idag råder det en varm medelhavs stil på hotellet som innefattar både vitkalkade väggar, krukor av terrakotta och färgrika golv. Precis så som vi vill ha det här i landets södra delar.

Läs mer om Hotel Covo dei Saraceni

Du bor med en fantastisk placering

Hotellets enastående position i utkanten av stadens gamla del gör det lätt för dig att ankomma med bil. Det finns en stor offentlig parkeringsplats endast 20 meter från hotellet. Dessutom kan du mot betalning boka en garage-plats.

Faciliteter på hotellet

På hotellet finns det ett SPA, reception med lounge / bar, hiss, frukostrestaurang som serverar en god frukostbuffé och inte minst en vacker utsikt över havet och staden. Du kan även njuta av den fina utsikten från hotellets takterrass.

Populär restaurang med lokalt kök

Hotellets restaurang, den välkända och goda ”Il Bastione” serverar goda lokala rätter från området som te.x. den klassiska pastarätten oricchiette. I den närliggande kongresshallen ”Nettuno” kan hotellet arrangera konferens för upp till 250 personer.

Inbjudande rum

Hotellets totalt 26 rum har alla utsikt över havet / Polignanos gamla stadsdel och fördelar sig på 3 olika katergorier. Rummen som alla kan rymma från två till fyra personer är alla snyggt inredda med god smak och utrustade med all modern komfort som kan kan förvänta sig av ett 4* hotell: satellit-TV, mini-bar, förvaringsbox, telefon med internet uppkoppling, aircondition samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Rummen ligger med tre olika lägen

Rummen ligger fördelade i tre olika byggnader. Den ena är själva huvudbyggnaden - hotellet, den andra är ett annex som ligger ca 20 meter från hotellet och den tredje kallas för Dimora och ligger ca 300 meter bort.

I huvudbyggnaden (hotellet) finns rummen av kategori; classic, classic med balkong, panorama, panorama med terrass, suite och suite med terrass. Här kan utsikten variera från delvis havsutsikt till panoramautsikt (därav namnen på de rummen)

Annexet ligger ca 20 m från huvudbyggnaden och dessa rum har ett lite lugnare läge. Här finns rummen classic och superior. En del av rummen har hydromassagekar och utsikten i superior kan variera mellan delvis och hel utsikt över havet.

Dimora ligger ca 300 m från huvudbyggnaden och kan erbjuda classic och suite. Stilen är traditionell från området. Rummen har antingen utsikt över bron och Lama Monachile och en ligger på baksidan.

Dölj texten
 
 
search map