Omdömen från Chiesetta

 
Chiesetta är inte tillgänglig i dagsläget
Chiesetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Chiesetta

Läs personliga omdömen av Chiesetta som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Chiesetta. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Barbro med vänner från Huddinge i Sverige bodde på Chiesetta i Polignano a Mare från den 31. maj till den 7. juni 2011.

Vi har haft en jättebra vecka i Polignano a Mare, med bra väder och spännande miljöer. Det kändes som att komma tillbaka 2011 år i tiden, när man gick i de gamla gränderna i den gamla staden, där vi också bodde. Mycket speciellt!!!! Samtidigt behövde vi inte sakna ”moderna faciliteter” som el, toa, dusch och kök. Positivt överraskade blev vi, att det ingick frukostbuffe, samt städning och handduksbyte varje dag, trots att vi hade lägenhet.

Vi kan varmt rekommendera er som arrangörer, samt Dei Serafini som värd. Hälsningar från 4 nöjda ”tjejer” som firade 2x50 + 2x65 tillsammans.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map