Semesterbostad i Polignano a Mare i Apulien

Chiesetta

Barnrummet
 
Chiesetta är inte tillgänglig i dagsläget
Chiesetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Sidan om en liten kyrka (som i dag är ett museum) i Polignanos mysiga centrum leder en utvändig trappa upp till denna härliga lägenhet på ca. 70 m² fördelad på två våningar samt terrass med havsutsikt.

Nära till allt

Lägenheten är välinredd i skön syditaliensk stil och är utmärkt för en familj som vill bo centralt med gångavstånd till såväl restauranger och butiker som havet.

Läs mer om Chiesetta

Trerumslägenhet med terrass med 4+1 sovplatser:
- En trappa leder upp till lägenhetens första våning finner man ett trevligt uppehållsrum med soffor, öppen-spis, TV, kokvrå med 4 kokplattor, kyl och frys samt matbord och stolar. En trappa leder upp till andra våningen med sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch som de båda sovrummen delar (badrummet nås via rummet med dubbelsäng). En trappa leder upp till den möblerade terrassen med utsikt över havet, kusten och delar av antika centrum. Lägenheten har aircondition.

Frukost och parkering
Observera att frukost är inkluderat i priset. Den intas på Caffè del Mare Dei Serafini som ligger på en av de centrala torgen i Polignanos gamla stadsdel (Piazza San Benedetto 49). Kaféet är öppet från ca. kl. 07:00 om morgonen och större delen av dagen. Frukosten kan intas fram till kl. 11:00. Man får exempelvis kaffe/te, tårta, croissant, bröd, salami, frukt och yoghurt. P-plats kan fås mot beställning som ligger 300 meter bort. Dessutom finns det en mapp med information om Polignano och utflyktsförslag i närområdet. Cyklar kan också hyras.

Dölj texten
 
 
search map