Hotell i Polignano a Mare i Apulien

Casa Dorsi B&B

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Dorsi B&B ligger ut till havet i Polignanos historiska centrum sidan om den lilla kyrkan Santo Stefano. I närheten finns det flera matställen och caféer och trafiken i den gamla stadsdelen är mycket begränsad då stadens gator och gränder är smala och trafiken är begränsad till butik- och restaurangägare.

Ungt värdpar med fokus på komfort

Detta lilla B&B drivs av ett ungt par som själva bor i staden. På varje våningsplan av huset har de inrett ett rum med ett vaksamt öga för komfort som t.ex. wi-fi internetförbindelse. Vårt intryck är dock att inredningen sker på bekostnad av den gamla och charmiga stämningen. På toppen av huset finns det en härlig takterrass med havsutsikt som alla gäster har fri tillgång till.

Läs mer om Casa Dorsi B&B

Rummen på Casa Dorsi B&B

Rummet Barca

Rummet Barca ligger på första våningen och består av sovområde med dubbelsäng. Rummet präglas av det karakteristiska loft av vit sten och kan rymma upp till 3 personer. Rummet är utrustat med aircondition, flatscreen-TV, wi-fi internetförbindelse och badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Rummet Vela

Rummet Vela ligger på andra våningen och präglas av en liten balkong. I dagområdet finns det bäddsoffa. Sovrummet har dubbelsäng. Rummet är utrustat med aircondition, flatscreen-TV, wi-fi internetförbindelse och badrum med toalett och dusch samt hårtork. Både från sovrummet och badrummet har man utgång till en smal balkong med havsutsikt.

Rummet Gabbiano

Rummet Gabbiano ligger på husets översta våningsplan med närhet till den gemensamma takterrassen. Rummet är möblerat med en dubbelsäng och utrustat med aircondition, flatscreen-TV, wi-fi internetförbindelse och badrum med toalett och dusch samt hårtork. Det finns inte någon kovrå men havsutsikt från badrummet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Corte Altavilla Relais

Conversano, Apulien

Rekommendationer till dig

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Hotel Poggio degli Ulivi

Rodi Garganico, Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Populärt i Apulien

search map