Semesterbostad i Polignano a Mare i Apulien

Appartamento Anastasia

 
Appartamento Anastasia är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Anastasia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Polignano a Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Appartamento Anastasia ligger i den äldsta stadsdelen i Polignano a Mare. Här befinner man sig mitt ibland de stämningsfulla små gatorna och nära stranden. I staden finner man allt från inköpsmöjligheter och butiker till barer och restauranger.

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med loft):
- Denna charmiga bostad med mysigt loft i sten har dubbelsäng på loftet samt dagområde med dubbel bäddsoffa, kök och matbord samt badrum med toalett och dusch med vattenmassage. Dessutom finns det aircondition, värmeanläggning, TV och förvaringsbox.

Läs mer om Appartamento Anastasia

Frukost och parkering
Observera att frukost är inkluderat i priset. Den intas på Caffè del Mare Dei Serafini som ligger på en av de centrala torgen i Polignanos gamla stadsdel (Piazza San Benedetto 49). Kaféet är öppet från ca. kl. 07:00 om morgonen och större delen av dagen. Frukosten kan intas fram till kl. 11:00. Man får exempelvis kaffe/te, tårta, croissant, bröd, salami, frukt och yoghurt. Dessutom finner man en mapp med information om Polignano och utflyktsförslag i närområdet. Cyklar kan hyras. P-Plats kan beställas och kostar 10 euro per dag i ett garage som ligger 300 meter bort.

Dölj texten
 
 
search map