Omdömen från Residence Paradise

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Paradise

Läs personliga omdömen av Residence Paradise som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Paradise. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevligt familjehotell

Residence Paradise
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

För långt till stränder.
 
Själva boendet på Residence Paradise
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Paradise

Residence Paradise
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Paradise
Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester på fint hotell

Peschici som semester-destination

Residence Paradise
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Paradise
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Jättebra boende och fantastiskt poolområde.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Residence Paradise

Residence Paradise
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

OK ställe

Ett ok ställe, men det ligger för langt bort från stan, det är långt till allt, om man önskar att äta ute är det med bil.
Man pratar tyska på stället, vilket är fint, men den tyska mentaliteten kanske lyser igenom lite för mycket.

Rekommendationer till andra gäster

Tag en tur med båt till grottorna, det är jättefint med väldigt trevlig personal på båten, man kan köpa biletter på Residence Paradise som också står för transport till och från båtturen.

Residence Paradise
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Paradise
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet-uppkoppling
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe!

Residence Paradise
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Paradise
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Søren og familie fra Haarby boede på Residence Paradise i Peschici

Vi har haft en fantastisk semester. Fina rum, trevlig stad.
Skulle vara trevligt med en mer exakt adress, vi slutade tyvärr i centrum en lördag kväll med mycket mycket mycket smala gator ... :-)
Det skulle vara riktigt trevligt om du kunde dela lägenheter i en "rökning" och "icke-rökare" områden, som med rökare i toppen, så slippa sitta utanför i röken och ånga ... och samma sak med poolen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Rie og Morten og familie fra Frederiksberg boede på Residence Paradise i Peschici

Vi har haft en super härlig resa!

Tack för stor och snabb hjälpa till planering av vår resa! De platser vi har bott på som ni har bokat har alla varit bra! Gargano är en trevlig och härlig plats att besöka.

Huset i Residence Paradise var bra, men det var ganska varmt utan luftkonditionerade , att de borde ha varnat eftersom de hade samma väder 3 veckor innan vi kom. Det var 30 gr. På natten :-) och huset var nästan gjord av lavasten , så det hålls dagliga temperaturen ... :-)

Le verdute var en sval plats, men personalen var inte välkomna som de vanligtvis är i Italien.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Lene og familie fra Løgstrup boede på Residence Paradise i Peschici

+ En utmärkt lägenhet med de mest nödvändiga. Poolområdet fungerade bra och vi tillbringade många timmar där. Familjen på plats alla talar tyska och är mycket vänliga och hjälpsamma. Bussen går varje kvart till stranden och avtalas när den kommer och hämtar. Stranden är riktigt nice och vattnet är rent och mycket barnvänligt. Stranden är naturligtvis så många platser i Italien, fylld med parasoll och solstolar, som kan hyras. Vi hyrde paradiset, som visat sig vara tillräckligt var billigare. Det fanns grill arrangemang 2 gånger. En lugn familj plats. Siesta varje dag mellan kl. 13,30 och 15,00, som måste vara tyst. Poolen är stängd mellan kl. 13,00 och 15,00.
- Mindre bra saker, kommer vi nämna att det var mycket lyhört i lägenheten, våningssängen i "barnkammaren" var odugliga.

Utflykter: Vi åkte till San Giovanni Rotondo, där vi såg dyrkan av munken och helgonet; Padre Pio. Det var intressant att uppleva den moderna katedralen och hela set-up som bildades i samband därmed, för att tillgodose de miljontals pilgrimer som årligen flockas till staden

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Ulrica med familj från Ängelholm i Sverige bodde på Residence Paradise i Peschici från den 16. till den 30. juni 2012.

Det var första gången som vi bokade en vistelse genom In Italia och det har fungerat jättebra tycker vi. Vi är mycket nöjda med våra veckor i Peschici.

Residence Paradise gör skäl för namnet. Anläggningen är ren och snygg,har en fantastiskt välkomnande värdfamilj som pratar flytande tyska (men ingen engelska). Stort plus är möjligheten att beställa frukostbullar i receptionen samt deras shuttle service till och från stranden/staden. Vi var säkert de första för säsongen som bodde i vår lägenhet, allt var nytt tex sophink, wc-borste, ny vaxduk på bordet, fräscha sängkläder mm. Välfungerande airco. Härligt poolområde. Det anordnas en trevlig fiskmiddag en gång i veckan, och personalen hjälper även till med att boka utflykter. Nu var vi ju här innan högsäsongen så allt var relativt lugnt och gott om plats. Kan tänkas vara mera hektiskt under juli/augusti med mest italienska gäster och i andra hand tyskar. Gäller förmodligen hela Gargano. En vacker halvö som dock ej är gjord för åksjuke-patienter!

Vi har rest mycket runt i Italien med och utan barn, och anser nog att Gargano är en del som man ska besöka om man verkligen är Italien intresserad, är man en genomsnittsturist finns det mer lättillgängliga ställen med mer lättsmälta sevärdheter. Vi besökte bl.a Padre Pios kloster i Giovanno S Rotondo och Monte S Angelo, båda fantastiska platser men för den påläste.

Men som sagt Residence Paradise, är absolut att rekommendera om man åker till Gargano!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Resort San Matteo

Mattinata, Apulien

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo

Trullidea

Alberobello

search map