Semesterbostad i Peschici i Apulien

Residence Paradise

En av lägenheterna nere i trädgården En av lägenheterna nere i trädgården En av lägenheterna nere i trädgården En av lägenheterna nere i trädgården
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Barnfamiljer vill njuta av Residence Paradise som ligger tillbakadraget från vägen och erbjuder både lägenheter med privat terrass samt ett inbjudande poolområde med både pool, barnpool och kaffebar. Där utöver finns det en liten lekplats för barnen. Det finns gratis morgon/kvälls-schuttle till stranden och Peschici (ca. 2 km) och i övrigt 2-3 matställe på gångavstånd från stället (max 300 m).

Kort avstånd till genuina Peschici

Från detta charmiga och lantligt placerade residens är det endast ca. 2 km till både sandstranden och centrum av Peschici. Närmaste supermarket ligger ca. 1 km bort. Det finns gratis parkering på stället och när man ska ta sig till stranden eller ner till staden kan man låta bilen stå och använda sig av stället gratis-schuttlebus som kör en gång morgon och kväll. Där utöver kör de extra mot förfrågan och mot tillägg. Stället ligger lite tillbakadraget från en behagligt trafikerad landsväg.

Läs mer om Residence Paradise

Pool och uteområde

Poole har rund form och ett sjup från 90 cm till 180 cm. Dessutom finns det en separat barnpool (60 cm djup) och en liten lekplats samt trampolin och bordtennis. Vid poolen finns det även en kaffebar som är öppen under högsommaren. I detta område (pool + bar) finns det också fri wi-fi.

Middags- och frukostmöjligheter

Det finns flera grunder till att låta bilen stå när man ska ut och äta. Det ligger nämligen 2-3 matställe inom ca. 300 meters avstånd - och dessutom arrangerar stället grillkvällar för gästerna ett par gånger i veckan. Som en fast ingrediens vid tillagningen så använder de naturligtvis den olivolja de själva producerar. Anmälan sker direkt på plats. Till sist har man naturligtvis möjlighet att själv laga sin mat i lägenheten som passande kan intas på terrassen. Det finns även möjlighet för att köpa till frukost även fast detta inte ingår. Frukosten serveras då vid kaffebaren vid poolen (antingen inne eller ute).

Klassificering

In-Italia's klassificering (3 solar) ger vi för det Residence Paradise tillhör den bättre mellanklass-standarden. Framför allt poolområdet och utomhusarealen ligger i en högre nivå medan inredningen och möblemanget i lägenheterna är något spartanska. Det finns inte vinglas i lägenheterna men man kan be om dem i receptionen. Observera att det även finns gemensamt tvätteri (används mot betalning).

L√§genheterna på Residence Paradise

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (med terrass)

Dessa 9 lägenheter ligger på första våningen och har därför inte havsutsikt (men en skön palmutsikt). De är på ca. 30 m² och har självständig ingång och en stor, övertäckt möblerad terrass. Lägenheterna består av uppehållsrum med dubbelsäng, kokvrå (med bl.a. 2/4 kokplattor och kylskåp) och sat-TV samt badrum med toalett och dusch. Det finns inte aircondition i dessa lägenheter.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)

Dessa 18 lägenheter ligger något högre än enrummarna och har därför lite havsutsikt (vissa dock begränsade av palmer). De är på ca. 40 m² och har självständig ingång och möblerad terrass. Lägenheterna består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (användning av denna är inkluderat i priset), kokvrå (med bl.a. 2/4 kokplattor och kylskåp) och sat-TV, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna ligger fördelade med 9 på varje våningsplan. De översta har aircondition som beställs mot tillägg. Dessa lägenheter är nyrenoverade (badrum och kök).

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass)

Dessa 3 lägenheter ligger på första våningen och är självständiga enheter (utan havsutsikt). De är på ca. 45 m² och har självständig ingång och möblerad terrass. Lägenheterna består av uppehållsrum kokvrå (med bl.a. 2/4 kokplattor och kylskåp) och sat-TV, två sovrum med dubbelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har aircondition som beställs mot tillägg.

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (med terrass)

Dessa 9 lägenheter ligger överst uppe på sluttningen fördelade på två våningar. De fem som ligger uppe på andra våningen har fin utsikt mot havet medan de fyra under ser en blandning av hav och vegetation. Dessa lägenheter är på ca. 60 m² och har självständig ingång och möblerad terrass. Lägenheterna består av uppehållsrum med bäddsoffa (användning av denna är inkluderat i priset), kokvrå (med bl.a. 2/4 kokplattor och kylskåp - de 4 på markplan har även ugn) och sat-TV. Vidare finns det två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med våningssäng i de nedersta lägenheter och tv enkelsängar i de övre) samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har aircondition som beställs mot tillägg. Dessa lägenheter är nyrenoverade (badrum och kök).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map