Semesterbostad i Peschici i Apulien

Residence Paradise

En av lägenheterna nere i trädgården En av lägenheterna nere i trädgården En av lägenheterna nere i trädgården En av lägenheterna nere i trädgården
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du reser med barn kommer du säkert att njuta av din vistelse på Residence Paradise. Resorten ligger tillbakadragen från vägen och erbjuder både lägenheter med privat terrass samt ett inbjudande poolområde med både pool, barnpool och kaffebar. Där utöver finns det en liten lekplats för barnen. Det finns gratis morgon/kvälls-schuttle till stranden och Peschici (ca. 2 km) och i övrigt finns 2-3 matställen på gångavstånd från stället (max 300 m).

Kort avstånd till genuina Peschici

Från denna charmiga och lantligt placerade resort är det endast ca. 2 km till både sandstranden och centrum av Peschici. Närmaste supermarket ligger ca. 1 km bort. Det finns gratis parkering på stället och när du ska ta dig till stranden eller ner till staden kan du låta bilen stå och använda sig av den schuttle-buss som kör en gång per morgon och kväll. Utöver detta kör de extra mot förfrågan och mot tillägg. Stället ligger lite tillbakadraget från en behagligt trafikerad landsväg.

Läs mer om Residence Paradise

Fin pool och uteområde

Poolen har rund form och ett djup från 90 cm till 180 cm. Dessutom finns det en separat barnpool (60 cm djup) och en liten lekplats samt trampolin och bordtennis. Vid poolen finns det även en kaffebar som är öppen under högsommaren. I detta område (pool + bar) finns det också fri Wi-Fi.

Middags- och frukostmöjligheter

Det finns flera grunder till att låta bilen stå när du ska ut och äta. Det ligger nämligen 2-3 matställen inom ca. 300 meters avstånd - och dessutom arrangerar stället grillkvällar för sina gäster ett par gånger i veckan. Som ett säkert kort vid matlagningen använder de sig naturligtvis av den olivolja de själva producerar.Om du är intresserad av att delta, anmäler du dig direkt på plats.

Till sist har du naturligtvis möjlighet att själv laga din mat i lägenheten. Maten kan du sedan njuta av på din balkong/terrass. Det finns möjlighet att köpa till frukost på plats. Frukosten serveras då vid kaffebaren vid poolen (antingen inne eller ute).

Klassificering

In-Italia's klassificering (3 solar) ger vi för det Residence Paradise tillhör den bättre mellanklass-standarden. Framför allt poolområdet och utomhusarealen ligger i en högre nivå medan inredningen och möblemanget i lägenheterna är något spartanskt. Det finns inte vinglas i lägenheterna men du kan be om dem i receptionen. Observera att det även finns gemensamt tvätteri (används mot betalning).

L√§genheterna på Residence Paradise

Studiolägenhet m. balkong/terrass

Dessa 9 lägenheter ligger på första våningen och har därför inte havsutsikt (men en skön palmutsikt). De är på ca. 30 m² och har egen ingång och en stor, övertäckt möblerad terrass. Lägenheterna består av uppehållsrum med dubbelsäng, kokvrå (med bl.a. 2/4 kokplattor och kylskåp) och sat-TV samt badrum med toalett och dusch. Det finns inte aircondition i dessa lägenheter.

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass

Dessa 18 lägenheter ligger något högre än enrummarna och har därför lite havsutsikt (vissa dock begränsade av palmer). De är på ca. 40 m² och har egen ingång och möblerad terrass. Lägenheterna består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (användning av denna är inkluderad i priset), kokvrå (med bl.a. 2/4 kokplattor och kylskåp) och sat-TV, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna ligger fördelade med 9 på varje våningsplan. De översta har aircondition som beställs mot tillägg. Dessa lägenheter är nyrenoverade (badrum och kök).

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass

Dessa 9 lägenheter ligger överst uppe på sluttningen och är fördelade på två våningar. De fem som ligger uppe på andra våningen har fin utsikt mot havet medan de fyra under ser en blandning av hav och vegetation. Dessa lägenheter är på ca. 60 m² och har egen ingång och möblerad terrass. Lägenheterna består av uppehållsrum med bäddsoffa (användning av denna är inkluderad i priset), kokvrå (med bl.a. 2/4 kokplattor och kylskåp - de 4 på markplan har även ugn) och sat-TV. Vidare finns det två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med våningssäng i de nedersta lägenheter och två enkelsängar i de övre) samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har aircondition som beställs mot tillägg. Dessa lägenheter är nyrenoverade (badrum och kök).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Residence Paradise

Läs personliga omdömen av Residence Paradise som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Paradise. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 12 omdömen från Residence Paradise

Härligt ställe, lugn och trevliga omgivningar

Härligt litet familjeägt ställe, läcker lägenhet, kanske kan man önska sig en kaffemaskin. Lägenheten låg överst och var lugn och med parkering precis utanför. Läckert poolområde både till barn och vuxna. Det ligger lite bortom stadslivet, så det är bra om man har bil. Massor med restauranger om man kör upp i bergen. Allt i alla en härlig semester.

Läs mer

Bedömning av Residence Paradise

Läs mer

Bedömning av Residence Paradise

Läs mer

Bedömning av Residence Paradise

Läs mer

Bedömning av Residence Paradise

Läs mer

Trevligt familjehotell

Läs mer
 
search map