Omdömen från La Chiusa delle More

 
La Chiusa delle More är inte tillgänglig i dagsläget
La Chiusa delle More är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Peschici här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Chiusa delle More

Läs personliga omdömen av La Chiusa delle More som ligger i Apulien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Chiusa delle More. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

En matupplevelse helt utöver det vanliga, i väldigt fina ramar

La Chiusa ligger med en fin utsikt över stad och berg och i någorlunda (gång)avstånd från de väldigt besökta stränder och oväsen från campingplatserna. Vi hade beställt rum med halvpension och tack för det! Måltiderna var helt enkelt fantastiska (fisk varannan dag och kött varannan dag). Superläckert tilllagat - och i stora mängder. Även frukosten var en upplevelse, men både varma och kalla érbjudanden. En väldigt engagerad och hjälpsam värd (också på engelska), som gärna gav tips till möjliga aktiviteter och sevärdheter.

Rekommendationer till andra gäster

Stället bjuder på möjligheter för utflykter till såväl strand som by till fots (Peschici är en charmig men turistmässigt eftersökt by). Man kommer rätt lätt till det stora naturreservatet, som bjuder på stora vandrarmöjligheter samt de mindre besökta strander. Vi kan speciellt rekommendera Baia de Vignanotica som kräver en lite besvärlig körtur eller en vandrartur att komma ned till, men som är fredligt i förhållande till den många

La Chiusa delle More
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Chiusa delle More
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Dock endast på den gemensamma områden.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map