Agriturismo i Peschici i Apulien

La Chiusa delle More

 
La Chiusa delle More är inte tillgänglig i dagsläget
La Chiusa delle More är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Peschici här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gården ligger ca. 1,5 km från Peschicis centrum och ca. 500 meter från den stora viken nedanför staden där man finner en fin sandstrand och det kristallklara havet.

Ägarens stolthet

Restaurangen är ägarens stolthet. Här serveras det specialiteter från Apulien, både från inlandet och havet så var beredd på underbara fiskrätter och läckra kombinationer av pasta med alla sorters grönsaker och vilt.

Läs mer om La Chiusa delle More

Ät på terrassen

Restaurangen har en trevlig terrass varifrån man kan njuta av utsikten över den pittoreska staden Peschici som ståtligt hänger ut över havet.

Rum med aircondition

På gården finns det även parkering, pool och totalt 10 rum. Alla rum har aicondition, minibar, satellit-TV och badrum / toalett med hårtork. Rummen ligger antingen på andra våningen med terrass eller på första våningen med egen uteplats.

Value for money

Vi rekommenderar detta ställe åt de som vill njuta av Apuliens vackra landskap och inte minst goda matkultur samtidigt som man bor till ett förnuftigt pris.

Dölj texten
 
 
search map