Hotell i Peschici i Apulien

Hotel D'Amato

Hotel D'Amato ligger i mitten vid poolen
 
Hotel D'Amato är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel D'Amato är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Peschici här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet har en mycket attraktiv placering vid en av områdets skönaste sandstränder och endast en kort promenad (ca. 1 km) från Peschicis stämningsfulla stadskärna, som är vitkalkad helt enligt sydländska manér. Barnfamiljer kommer älska detta ställe.

Alla möjliga faciliteter

Vid ankomst till hotellet finner man en stor parkeringsplats där det som regel finns plats till alla - annars finns ett garage (mot tillägg). Innanför dörrarna möts man av en stor hall med reception och wi-fi zone (enbart här). Det finns dessutom bar, restaurang och hiss. Restaurangen som ligger på källarplan fungerar både som middagsrestaurang och som frukostmatsal med buffé. Om man väljer halvpension så kan man välja mellan tre förrätter och tre huvudrätter - och därtill tillbehörs- och dessertbuffé.

Läs mer om Hotel D'Amato

Strand, pool og sportaktiviteter

Hotellet ligger endast ca 150 m från stranden och man följer en liten stig för att komma dit - man behöver inte ens korsa en väg. Hotellet har ingen egen privat strand men har ett rabattavtal med en lido. Det finns dessutom en bit offentlig gratis sandstrand längs den långa breda stranden vid foten av Peschici. Som ett bra alternativ till stranden finns den stora pollen med solstolar och parasoll bland vackra pinjeträd. Här finns även en barnpool och jacuzzi. Dessutom finns det spa, tennisbana, volleybollplan, fotbollsplan, bordtennis, lekplats och ett litet gym (några av aktiviterna mot tillägg). Under sommaren bjuds det på underhållning och festevenemang (från ca mitten av juni till mitten av september)

Rummen på Hotel D'Amato

Dubbelrum med balkong

Det finns ca 40 rum av denna typologi. De är alla utrustade med balkong, aircondition, litet kylskåp, förvaringsbox, satellit-TV (antingen bildrörs-Tv eller lcd) och badrum med toalett, hårtork och dusch. Utsikten från dessa rum är mot baksidan - eventuellt med lite havsutsikt eller vy till Peschici. Vissa rum har plats för två extra sängar (ej våningssäng).

Dubbelrum med balkong och havsutsikt från sidan

Det finns ca 15 rum av denna typologi. De är alla utrustade med balkong med havsutsikt (från sidan) och vänder mot poolen, aircondition, litet kylskåp, förvaringsbox, satellit-TV (antingen bildrörs-Tv eller lcd) och badrum med toalett, hårtork och dusch. Vissa rum har plats för två extra sängar (ej våningssäng).

Dölj texten
 
 
search map