Villa i Otranto i Apulien

Villa Le Crie

 
Villa Le Crie är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Le Crie är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Otranto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i den vackra Salento-halvöns kulinariska och landskapsmässiga mekka ligger denna praktfulla och exklusiva villa och väntar på att få glädja sina gäster. Byn Maglie ligger endast 3 km bort och den vackra historiska kuststaden Otranto med den fina Adriaterkusten ligger endast 10 km från villan. De vita långa sandstränderna längs den Joniska kusten finner man 25 km bort.

Listan över faciliteter och frestelser är lång: klimatanläggning i alla rum, stor privat pool (13 x 7,5 m, 1,10 - 2,20 m djup), inomhus- och utomhus jacuzzi, grillområde, en 20.000 m² stor trädgård med olivlundar och fruktträd samt ett källarrum med spel, flatscreen TV och satelit-mottagare.

Läs mer om Villa Le Crie

Villan inbjuder i allra högsta grad till en exklusiv semestervistelse. För att nämna något negativt med denna villa ska man verkligen lägga näsan i blöt. Dock kan vi nämna att villan ligger ganska nära en trafikerad landsväg med den täta växtlighet och villan placering borta från vägen gör att man inte störs. Det finns dessutom privat parkering i skuggan.

Villa 250 m² med 8 + 3 sovplatser:
- Villan är fördelad på 3 våningar. Rymligt uppehållsrum och matplats med stora glaspartier mot trdgården och poolen, extra uppehållsrum med bäddsoffa för 2 personer och stor garderob, charmigt kök och badrum med dusch på första våningen.

På andra våningen finns det ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med jacuzzi, litet rum med bäddsoffa och en stor solterass. På trede våningen finns ett stort sovrum med dubbelsäng, badrum och ännu en solterrass. Dessutom är villan utrustad med microvågsugn, diskmaskin och tvättmaskin. Sidan om villan finns ett fint litet annex med två sovplatser, kök och badrum med dusch.

Dölj texten
 
 
search map