Hotell i Otranto i Apulien

Masseria Mongiò dell'Elefante

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna mycket trevliga lilla Masseria ligger strax utanför Otranto i Apulien. Trots sitt lantliga läge bor du här med gångavstånd till hav och strand, något som för en Masseria är ganska ovanligt. Dessutom blir du väl omhändertagen av den trevliga personalen, och du kan njuta av sköna bad i utomhuspoolen samt till fullo koppla av i hotellets lilla SPA och Wellness.

Smakrikt och traditionellt

När det kommer till god mat och dryck är det bara att traska bort till hotellets restaurang. Maten, som är kulinariska specialiteter från Salento, smakar bra och uppläggen är fint presenterade.När vädret tillåter kan du njuta av det goda ute på terrassen. Här finns även en bar där du kan beställa goda drycker innan så väl som efter maten.
Frukost finns att få/köpa till och på bordet dukas det fram lite av varje. Givetvis är hembakat ett givet inslag.

När du känner för omväxling kan du bege dig till närliggande Otranto. Det tar ca en kvart att köra dit. Otranto är en fin liten hamnstad med vita hus och smala gränder. Här hittar du ett flertal restauranger och mindre butiker. I staden finns även mataffär, supermercato, där du kan handla hem lite godsaker.

Läs mer om Masseria Mongiò dell'Elefante

Sköna sol och badstunder

Trots sitt något avskilda läge har du som sagt nära till en fin liten strand, Baia dei Turchi. En liten stig, på ca 250 meter, leder dig dit. Perfekt för dig som längtar efter sköna sol och badstunder, och vattnet här i Apulien är härligt kristallklart. Du kan välja mellan sandstrand, där det finns möjlighet att hyra solstolar och parasoll, samt en klippstrand. På hemmaplan kan du bege dig till utomhuspoolen, där det finns parasoll och solstolar till ditt förfogande. Eller så tar du och besöker hotellets SPA där du har turkiskt bad, bastu och bubbelkar. Här går det även att beställa massage som du kan få på rummet eller ute på terrassen med utsikt över bukten.

Därför väljer du Masseria Mongiò dell'Elefante

Det härliga läget, nära havet och stranden
Den fina servicen och välkomnandet
De ljusa och smakfullt inredda rummen
Möjlighet till Wellness och Spa
Restaurangen som serverar god mat
Närheten till Otranto

Bra att veta om Masseria Mongiò dell'Elefante

Lokal skatt betalas på plats. Parkering finns utan extra avgift. Receptionen har öppet 24/7. Tvättservice finns på förfrågan och mot en kostnad. Cyklar finns att låna efter tillgänglighet. Tillgång till Wellness är mot en avgift. Barnsäng går att hyra på förfrågan.

Suiter med lätt romantisk touch

Masserian har endast 12 suiter i olika storlekar. De är inte identiskt inredda men snarlika vad gäller material och färgsättning. Alla har 2 TV-apparater, minibar, fri wi-fi och kassafack. De har även terrass eller privat trädgård med varierande utsikter som kan bl.a vara över vinrankor, fält, skog och någon har till och med en glimt av havet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map