Agriturismo i Otranto i Apulien

Hotel Masseria Bandino

Njut av den stora poolen på Masseria Bandino Den trevliga terrassen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta härliga lantställe strax utanför Otranto vill utan tvivel skapa de perfekta ramarna för en skön vistelse i det södra Apulien där området Salento är känt över hela världen för sina röda druvor och goda vin.

Klassiskt lantställe i Apulien

Masseria Bandino härstammar från 1700-talet och är rent arkitektoniskt sett ett klassiskt exempel på ett lantställe i Apulien: vit eller ljusrödkalkad eller bombastisk. Med sitt centrala läge nästan ut till Adriaterhavet kommer man från Masseria Bandino smidigt till såväl stränderna som den historiska staden Otranto och sjöarna Alimini Grande och Alimini Piccolo.

Läs mer om Hotel Masseria Bandino

Fina utflyktsmöjligheter

Vill man ta på länge turer finner man även städerna Santa Maria di Leuca, barockstaden Lecce samt staden Gallipoli som ligger på en halvö innanför kort avstånd.

Pool och flera fina faciliteter

Egendomen täcker en stor areal med stor trädgård och en skön pool (8 x 17). Inomhus finner man reception, bar samt gårdens restaurang. Dessutom finns det parkering för alla gäster.

Rum med liten terrass

Rummen är rymliga och snyggt inredda. De har alla en liten terrass, TV, minibar, aircondition och badrum med toalett och dusch. I dubbelrummen finns det möjlighet för en extra säng. För familjer med 2 barn under 12 år finns det möjlighet för ett 4-bäddsrum med våningssäng för barnen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map