Omdömen från Corte di Nettuno

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Corte di Nettuno

Läs personliga omdömen av Corte di Nettuno som ligger i Apulien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Corte di Nettuno. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Otranto - ett smultronställe på Italiens klack!

Vi var lyckliga över att ha följt en italienares rekommendation om att bo i Otranto. Härligt läge med fina möjligheter för motion och en omgivning full av upplevelser. Undantaget sjukdomen på flera olivträd, som är ett stort problem för producenter av olivolja. Besprutning är för dyrt för italienarna själva, och EU är inkopplat men ännu utan resultat.
Corte di Nettuno är ett marinmuseum inrett som hotell - och vilket hotell! Bättre finns inte, och hela den hårt arbetande men alltid leende personalen gör hela vistelsen till en fröjd.

Otranto som semester-destination

Ordna själv transporten för att minimera mellanlandningen. Shuttle-service Brindisi-Otranto fungerade perfekt

Corte di Nettuno
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Corte di Nettuno
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map