Semesterbostad i Otranto i Apulien

Appartamento al Bastione

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Spendera din semester i ett litet hus i Otrantos historiska centrum med sina pittoreska gator, charmiga restauranger och små souvenirbutiker. Lägenheten ligger ett stenkast från piren i Otranto och den närmsta lilla stranden. Här bor du även bara några meter från den mest berömda katedralen i Apulien.

Få ett stort mått charm

Att resa till Apulien för första gången är en unik och stor upplevelse, inte minst om du bara är bekant med de norditalienska regionerna. Detta är verkligen något helt annat än Gardasjön, Rivieran och Toscana! Här känns det som att tiden går långsammare och du kommer att uppskatta den gästfrihet som du möts av här i södern. Otranto är en rik, välskött stad som är mycket pittoresk och avslappnad.

Njut av terrassen mitt i stan

Appartamento al Bastiones läge bjuder in till promenader längs stranden, sightseeing, restaurangbesök och avkoppling på den privata terrassen (20 m²). Du kommer att uppskatta lugnet i Otrantos historiska centrum där den kaotiska trafiken i Apuliens större städer är långt borta. Detta betyder inte att staden är bilfri (ankommer du med bil kan du få tillstånd att parkera gratis i staden), men i det historiska centrumet cirkulerar lyckligtvis inte allt för många bilar.

Läs mer om Appartamento al Bastione

Fyrarumslägenhet med 7/8 sovplatser
Lägenheten mäter ca. 130 m² och består av två våningar med ingång på fjärde våningen i en liten byggnad. Den består av ett vardagsrum med en bäddsoffa för en person och en köksdel (fyra gasplattor, mikrovågsugn, kyl och frys, samt diskmaskin), ett sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Från vardagsrummet leder en trappa upp till terrassen och ett loft under taket (höjden går från 1,00-2,10 meter) med en dubbelsäng och två enkelsängar. En annan trappa leder upp till ett annat loft (samma höjd) med en enkelsäng. Lägenheten har även aircondition och tvättmaskin. På terrassen finns bord, stolar och solstolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Attico Diamante

Gallipoli, Apulien

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Residence Messapia

Santa Maria di Leuca, Apulien

Rekommendationer till dig

Attico Diamante

Gallipoli, Apulien

Residence Messapia

Santa Maria di Leuca, Apulien

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto, Apulien

Populärt i Apulien

Trullidea

Alberobello

search map