Semesterbostad i Ostuni i Apulien

Villa Safi

 
Villa Safi är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Safi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ostuni här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Precis utanför den charmiga staden Ostuni (12 km) med sitt mysiga centrum finner man denna trevliga villa med endast 5 lägenheter som delar den sköna poolen.

Villan fungerar som ett semesterresidens där de 5 lägenheterna delar den sköna poolen på 14 x 7 meter, sol-terrass med solstolar och parkeringsplats.

Läs mer om Villa Safi

Detta är det perfekta boendet för familjer som reser tillsammans eller ett större sällskap då hela villan kan hyras som ett stort privat boende eller varje lägenhet för sig. Villa Safi är ett gott val för de som vill njuta av allt det bästa som Apulien har att erbjuda: vacker natur, stämningsfulla städer, fina badstränder och god mat och vin.

Tvårumslägenhet för 4 personer med uteplats / veranda
- De 5 lägenheterna är alla rustikt inredda men med såväl ny som modern möblering. De består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Samtliga lägenheter har även en uteplats / veranda.

Dölj texten
 
 
search map