Villa i Ostuni i Apulien

Villa Murredda

 
Villa Murredda är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Murredda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ostuni här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Drömmer du eller är det på riktigt? Jo, det är faktiskt möjligt att spendera din semester här bland de vackra olivlundarna med en magnifik pool och stor solterrass. Villa Murredda ger dig all modern komfort utan att kompromissa med den traditionella Apuliska byggnadsstilen. Ett exempel på detta är de vita Trulli-husen.

Både lyx och traditioner

Lyx är inte bara materiell rikedom. Det gäller även för historia, kulturarv och traditioner och Villa Murreda är beviset på detta. Här bor du i en unik villa omgiven av de karaktäristiska trullierna som Apulien är så känt för och som bara finns i denna region. Villan och de pyttesmå husen tillsammans med lammia, (rektangulär byggnad som också är typisk här) erbjuder dig en oförglömlig vistelse i underbara Ostuni!

Koppla av vid poolen

Härifrån är det ca 20 minuter med bil till de vackra stränderna i Salento, Monticelli, Rosa Marina och naturreservatet Torre Guaceto som är känt för sina stränder och vackra, orörda natur. Den perfekta platsen för avkoppling är vid den stora underbara poolen på 18 x 6 meter. Ta ett uppfriskande dopp eller slå dig ner i en av solstolarna med parasoll och njut av denna magiska plats.

Njut av en exklusiv och ljus villa

Stämningen här är behaglig och typisk för Medelhavet. Villan är stor och ljus, tack vare de många fönstren. Inne i huset hittar du all den komfort du kan tänkas behöva, stora ytor och ett bord som är stort nog åt hela familjen. Även om trullierna och lammian är mindre, har de totalt fyra rum och passar bra för par som önskar mer privatliv.

7-rumsvilla med 12 sovplatser
Huset är totalt 320 m² inräknat huvudbyggnaden och övriga byggnader. Huvudbyggnaden har ett stort vardagsrum med TV, soffor, stolar och en öppen spis. Dessutom finns ett stort välutrustat kök med ugn, 6 kokplattor och diskmaskin, badrum med toalett och dusch, samt två sovrum med dubbelsäng- båda med eget badrum (dusch/badkar, toalett och hårtork). Huvudbyggnaden har utsikt över poolen, terrassen och trädgården. De tre Trullierna , vid namn Carrubo, Gelso och Molegrano har sin egen ingång, ett rum med dubbelsäng och ett badrum med dusch/ badkar, toalett och hårtork. Detsamma gäller för Lammia som heter Jacaranda. Lägg märke till att taket inte är högt och heller inte jämnt, då det är gjort av sten och ofta böjt. Här är fönsterna små. Varje rum i huset har aircondition, värmeanläggning, TV och garderob. Utanför hittar du en grill, tvättstuga och en liten källare. Huset har även internet.

Läs mer om Villa Murredda

Dölj texten
 
 
search map