Hotell i Ostuni i Apulien

Relais La Sommità

 
Relais La Sommità är inte tillgänglig i dagsläget
Relais La Sommità är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ostuni här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Som ett hem, fast så väldigt mycket mer… La Sommitá – ”den högsta punkt” är ett passande namn till detta paradis där tiden tycks stanna så fort man kommer innanför dörren. Ifall du sätter pris på exotiska omgivningar och att bo nära lokalbefolkningen i en mycket pittoresk syditaliensk stad ska du absolut läsa vidare.

Bo i historiska och exotiska omgivningar

Ostuni är en av Apuliens mest berömda städer och omtalas ofta som "den vista staden". Mitt i det antika centrum i den vackra staden Ostuni på den absolut högsta punkten om man bortser från den vackra domkyrkan finner man detta välinredda palats där man på ett unikt och skönt vis kombinerat historiens vingslag med modern och luxiös design. Det finns flera gemensamma areal där inredningen och den vackra trädgården inbjuder dig till sköna stunder. Den fantastiska solterrassen med fin panoramautsikt, det antika läsrummet och trädgården där du kan njuta av solens strålar är de mest populära bland de många livsnjutare som hittar fram till detta smultronställe.

Läs mer om Relais La Sommità

Ät en god middag på hotellets Michelin-restaurang

På hotellet finns det förutom de smakfullt inredda rummen en god restaurang (Cielo med 1 Michelinstjärna) med tillhörande vinkällare och en spansk trädgård med oliv och appelsinträd, eget SPA i källaren samt diverse faciliteter i form av cyklar, transfer-service och privat strand nedanför staden (det kan bokas shuttle-buss till stranden mot tillägg). Bland övriga önskemål står hotellets personal till förfogande. Det finns även gott om gemensamma utrymme där inredning och stämning kombineras i en skön melodi.

Smakfullt men enkelt inredda rum

På Relais La Sommità finns det totalt 15 rum och sviter i olika kategorier. Rummen som alla är behagligt och diskret placerade runt omkring på hotellet är utrustade med all den komfort man kan förvänta sig av ett lyx-hotell, men också en atmosfär av att befinna sig i ett gammalt palats där man önskar att varje stund ska vara i en evighet. Rummen är till max två personer men för barn upp till 2 år kan det beställas spjälsäng för barn upp till 2 år. Alla rum är inredda i naturfärger och har som minimum aircondition, förvaringsbox, minibar, wi-fi, satellit-TV samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Läs om rummen på Relais La Sommità

Dölj texten
 
 
search map