Hotell i Ostuni i Apulien

Relais La Sommità

Pris från per pers.
 
Relais La Sommità är inte tillgänglig i dagsläget
Relais La Sommità är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ostuni här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Som ett hem, fast så väldigt mycket mer… La Sommitá – ”den högsta punkt” är ett passande namn till detta paradis där tiden tycks stanna så fort man kommer innanför dörren.

Mitt i det antika centrum i den vackra staden Ostuni på den absolut högsta punkten om man bortser från den vackra domkyrkan finner man detta välinredda palats där man på ett unikt och skönt vis kombinerat historiens vingslag med modern och luxiös design.

På hotellet finns det förutom de smakfullt inredda rummen en god restaurang med tillhörande vinkällare, eget SPA i källaren samt diverse faciliteter i form av cyklar, transfer-service och privat strand nedanför staden (det kan bokas shuttle-buss till stranden mot tillägg). Bland övriga önskemål står hotellets personal till förfogande.

Läs mer om Relais La Sommità

Det finns även gott om gemensamma utrymme där inredning och stämning kombineras i en skön melodi. Den härliga terrassen med vacker panorama-utsikt samt den vackra trädgården där man om sommaren kan njuta av solens strålar är några av de populära platserna på hotellet.

Rummen som alla är behagligt och diskret placerade runt omkring på hotellet är utrustade med all den komfort man kan förvänta sig av ett lyx-hotell, men också en atmosfär av att befinna sig i ett gammalt palats där man önskar att varje stund ska vara i en evighet. Rummen är till max 2 personer men för barn upp till 2 år kan det beställas barnsäng utan kostnad.

De Luxe Room (nr: 6-7-8) för max 2 personer (inkl. frukost):
- Består av dubbelsäng, badrum med toalett och dusch av sten, liten balkong med utsikt över havet. Faciliteter på rummet är LCD-TV, airconditon, telefon samt gratis internet-uppkoppling.

Junior Suite (nr: 4-5) för max 2 personer (inkl. frukost):
- Består av dubbelsäng (king-size), badrum med toalett och dusch av sten, stort fönster med panorama utsikt. Faciliteter på rummet är LCD-TV, airconditon, telefon samt gratis internet-uppkoppling.

Suite (nr: 1) för max 2 personer (inkl. frukost):
- Består av dubbelsäng (king-size), badrum med toalett och dusch av sten samt badkar, öppen spis. Det finns en ljuskälla i taket som ger ett behagligt ljus i rummet dagtid. Faciliteter på rummet är LCD-TV, airconditon, telefon samt gratis internet-uppkoppling.

Suite ”La Volta” (nr: 10) för max 2 personer (inkl. frukost):
- Vacker suite och hotellets pärla. I denna oas finner man dubbelsäng (king-size) samt stort suite-badrum med walk-in-shower och jacuzzi. Dessutom finns det en privat terrass med vacker utsikt över havet. Faciliteter på rummet är LCD-TV, airconditon, telefon samt gratis internet-uppkoppling.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo

Trullidea

Alberobello

search map