Hotell i Ostuni i Apulien

Masseria Santa Lucia

 
Masseria Santa Lucia är inte tillgänglig i dagsläget
Masseria Santa Lucia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ostuni här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ett område med spännande utflyktsmöjligheter

Grand Hotel Masseria Santa Lucia ligger mitt i det öppna landskapet nära den pittoreska klippkusten som då och då bryts av, av sandstränder. Förutom läget ett stenkast från havet - vilket naturligtvis är perfekt för en badsemester - är det inte heller långt till några av de andra spännande utflyktsmöjligheterna i regionen Apulien (Italiens "häl"). Här hittar du bland annat den vackra Itria-dalen, Murge-bergen, den vita staden Ostuni, de särpräglade kägelformade kalkstenshusen "truili" i Alberobello och Martina Franca samt droppstensgrottorna i Castellana.

Privat strand med sand och klippor

Det gamla lantstället Masseria Santa Lucia ligger vid havet och endast 6 km från den vita staden Ostuni - och inte heller långt från Brindisi flygplats (25 km). Borgen är nästan som om en liten stad, utan att alls påminna om ett traditionellt italienskt semestercenter. Hotellet är 4-stjärnigt och har hela 132 rum, samt ett perfekt läge mitt i det öppna landskapet. De flesta rummen ligger utspridda i landskapet, i byggnader som härstammar från perioden 1992-2003, och den vackra privata stranden med klippor, sand, solsängar och parasoll ligger endast mellan 100-500 meter bort (beroende på vart ditt rum är placerat). Om du tycker det blir för varmt att gå, kan du nyttja hotellets shuttleservice för att komma till och från stranden.

Läs mer om Masseria Santa Lucia

Njut av livet vid den härliga poolen

Hotellet bjuder också på ett stort poolområde med olympisk pool med en barnpool. Här finns också gym, SPA, tennis- och fotbollsbanor, amfiteater med lite kvällsunderhållning, en jättestor terrass, bil- och cykeluthyrning, en stor parkeringsplats, pianobar, restaurang, läsrum, balsal med flygel och en konferenssal med plats till upp till 1000 gäster. Skulle du vilja gifta dig i dessa romantiska omgivningar, går det alltså alldeles utmärkt - men då ska du komma ihåg att vara ute i god tid.

Här bor du mitt i naturen

Masseria Santa Lucia inger känslan av att befinna sig på en gammal lokal herrgård, som är moderniserad efter konstens alla regler. Idag är det alltså ett härligt hotell, som är beläget i rustika och mycket exotiska omgivningar. Men du ska inte förvänta dig en blomstrande trädgård, för naturen på dessa kanter är ganska unik, och präglad av den typiska medelhavsvegetationen med palmer och kaktusar. Vädret kan ibland vara barskt på dessa kanter (på vintern), så därför kan delar av hotellet också framstå som slitna utifrån, men om du skulle vara på semester i Rom, så skulle detta endast framstå som charmigt...

Enkle men bekväma rum

De 132 rummen är inredda i minimalistisk stil och med många mörka nyanser. Alla rum har badrum med toalett, dusch eller badkar, hårfön, aircondition, minibar, kassaskåp, wifi, satellit-TV, telefon och en liten avskärmad terrass (täckt åt alla håll med en hög häck).

Dölj texten
 
 
search map