Hotell i Ostuni i Apulien

Masseria Santa Lucia

Pris från per pers.
 
Masseria Santa Lucia är inte tillgänglig i dagsläget
Masseria Santa Lucia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ostuni här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Masseria Santa Lucia ligger mitt på de öppna vidderna nära det klippiga Adriatiskakusten avskurna av enkla sandstränder och nära till utflyktmålen i Itria-dalen och Murge-bergen: t. ex den lilla byn Ostuni, de speciella kalkstensformerna i Alberobello och Martina Franca och djupstenshålen i Castellana.

Masseria Santa Lucia är en gammal borg, som ligger helt utmed vattnet utanför byn Ostuni (ca. 6 km) och nära Brindisi's flygplats (2ca. 25 km). Ett perfekt läge i ett öppet landskap och nära till flera kulturhistoriska minnessevärdheter.

Detta är närmast tal om en liten byn. Hotellet är 4-stjärnigt och har hela 132 rum, som alla är utrustade med badrum med badkar eller dusch och hårförn, aircondition, minibar, safe box, satellit-TV, telefon och en liten avskärmad terrass (täcker åt alla håll av en hög häck). Många av rummen ligger i några av byggnaderna som är från 1992 ocj 2003 mellan själva hotellet och stranden.

Läs mer om Masseria Santa Lucia

Ett perfekt läge i ett öppet landskap gör att hotellet bjuder både på privat sand - och klippstrand med solstolar och parasoll. (100-500m bort beroende på rummens placering), stort poolområde med olympisk pool och barnpool, tennis- och footbollsplaner, amfiteater med lite kvällsunderhållning, mycket stor utomhus terrass, bil- och cykeluthyrning, stor parkeringplats, pianobar, restautang, läsrum, balsal med konsertflygel och konferencesal med upp till 1000 personer.

Masseria Santa Lucia ger er en förnimmelse av att vara på ett avsides lokalt herresäte, som moderniseras efter alla konstens regler. Det är ett mycket elegant och raffinerat hotell, som gränsar till lyx. Men rummen är dock lite minimalt inredda med många sorters nyanser och kan ge det hela en misledande föraning, om man dömmer utifrån.

Strandområdet är fantastisk med sand, klippor och grönt buskage. resten av hotellområdet är strakt präglat av plamer och kaktusar och i det hela taget ger det en behaglig och exotisk miljö.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Masseria Casina Vitale

Ceglie Messapica, Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo, Apulien

Hotel D'Amato

Peschici, Apulien

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populärt i Apulien

Trullidea

Alberobello

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo

Hotel D'Amato

Peschici

search map