Agriturismo i Ostuni i Apulien

Masseria Salinola

Pris från per pers.
Superiorrum
 
Masseria Salinola är inte tillgänglig i dagsläget
Masseria Salinola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ostuni här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Endast några få kilometer utanför den vackra ”vita staden” Ostuni och ca. 10 minuter i bil från havet finner man denna trevliga bondgård som är ett paradis för de som vill kombinera en semester i lantliga omgivningar med sol och bad utmed de många sandstränderna i Apulien.

På gården som drivs av den vänliga familjen Capriglia råder en familjär stämning. Av de många faciliteterna utmärker sig det härliga poolområdet med en stor pool (15 x 8 m) och separat barnpool för de minsta barnen, en pool-bar som omges av solstolar och lekplats.

På gaveln vid lägenheterna finns en liten kyrka där det arrangeras mässa om söndagarna.

Läs mer om Masseria Salinola

Rummen
Det finns fem hotellrum i ett annex nära poolområdet. Rummen är alla utrustade med aircondition. Dessutom har stället ett superiorrum av högre standard med tukist bad. I detta rum som har plats för en extra säng finns det aircondition, wi-fi, minibar, möjlighet att laga kaffe/te samt förvaringsbox. Frukostbuffén (ifall man bor på hotellbasis) är rik och serveras på gårdens egna restaurang i samma byggnad som hotellrummen. På hela ägendommen (både inomhus och utomhus) finns det wi-fi.

Masseria Salinola är en klassisk gård från 1600-talet som producerar vin, olivolja, grönsaker, frukt samt föder upp diverse djur som te.x. kaniner och höns. Det är framförallt gårdens egna produkter som man kan avnjuta i restaurangen där vuxna och barn avnjuter den ena festmåltiden efter den andra.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Masseria Bandino

Otranto, Apulien

Masseria Casina Vitale

Ceglie Messapica, Apulien

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populärt i Apulien

search map