Agriturismo i Ostuni i Apulien

Masseria Salinola

Superiorrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i Apuliens "trulli-landskap" med de små pittoreska kägelformade husen ligger den vita staden Ostuni, som är en av huvudattraktionerna i regionen. Endast ett par kilometer söderut ligger den gamla gården Masseria Salinola som idag framstår pittoresk och inbjudande för resenärer som vill uppleva det äkta Italien.

Till dig som söker idyll

Masseria Salinola drivs av den vänliga familjen Capriglia som tillsammans med sin personal gör allt för att du ska känna dig hemma så fort du ankommer. Det är heller inte svårt att känna sig som hemma, oavsett om ni är ett par som reser eller en familj.

Läs mer om Masseria Salinola

Lokala råvaror och originalrecept

Masseria Salinola är en klassisk gård från 1600-talet som producerar vin, olivolja, grönsaker, frukt samt föder upp diverse djur som te.x. kaniner och höns. Det är framförallt gårdens egna produkter som man kan avnjuta i restaurangen där vuxna och barn avnjuter den ena festmåltiden efter den andra. Av de många faciliteterna utmärker sig det härliga poolområdet med en stor pool (15 x 8 m) och separat barnpool för de minsta barnen, en pool-bar som omges av solstolar och lekplats.

Fina utflyktsmöjligheter

Det är endast omkring 15 minuters bilkörning till stränderna vid Adriatiskahavet så du kan fint kombinera sol och bad med lantliga omgivningar. På så vis får du avkoppling, kultur och upplevelser på en och samma semester. Du bor som sagt mitt i Trulli-land och vill du besöka trulli-husens högborg Alberobello ska du räkna med 30 minuters bilkörning. En bit längre norrut finner du de fantastiska grottorna Grotte di Castellana som absolut är värda ett besök. Kör ni en lite längre tur in i landet är grottstaden Matera en fantastisk upplevelse.

Njut av tillvaron på terrassen eller vid poolen

Du kan naturligtvis också välja att låta bilen stå och du har möjlighet att låna cyklar efter "först till kvarn" principen. Skulle du istället vilja koppla av har du de bästa förutsättningarna på stället med rustik charm och lugn och ro. Blir det för varmt kan du med fördel ta ett uppfriskande dopp i poolen (15 x 8 m) eller i den lilla jacuzzin. Gården har även sitt eget kapel där det om söndagar arrangeras mässa.

Trevliga rum i lokal stil

De trevliga rummen ligger runt omkring på gården. Rummen är alla utrustade med aircondition. Dessutom har stället ett superiorrum av högre standard med tukist bad. I detta rum som har plats för en extra säng finns det aircondition, wi-fi, minibar, möjlighet att laga kaffe/te samt förvaringsbox. Frukostbuffén (ifall man bor på hotellbasis) är rik och serveras på gårdens egna restaurang i samma byggnad som hotellrummen. På hela gården (både inomhus och utomhus) finns det wi-fi.

Du kan även välja boende i lägenhet och får på så vis tillgång till ett litet pentry.

Läs om l√§genheterna på Masseria Salinola

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map