Agriturismo i Ostuni i Apulien

Masseria Cervarolo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En kort beskrivelse kunde låta: "Något av det mest imponerande vi någonsin har sett!"

Enastånde lantställe

Vi har besökt en hel del klass-ställe under årens lopp och ser ingen tendens att utvidga antalet lyxställe men Masseria Cervarolo förtjänar till fullo våra fem solar som är högsta betyg hos In-Italia, och som vi annars inte ens ger till 1 av 100 ställe. Det är nästan så bra att vi endast vill låta bilderna tala för denna härliga pugliesiska gård men ger ändå några ledord på vägen.

Den exotiska placeringen

Vi befinner oss på den exotiska landsbygden i den vackra och besöksvärdiga Itriadalen, 6 kilometer från staden Ostuni. Här ligger denna typiska masseria från 1500-talet med sina klassiska stenkonstruktioner och karakteristiska små trulli-hus. Området inbjuder till spännande utflykter som varierar mellan fina kulturstäder, den pittoreska landsbygden och ut till havet med det turkosblå vatten.

Faciliteter med guldkant

Bortsett från det stora nöjet att blott få iakta de vackra byggnaderna finner man även en 600 m² stor pool ut skuren av stengrunden med omgivande parasoller, stolstolar och bar, turkiskt bad, restaurang (öppen under sommaren), gratis cyklar och wi-fi i gemensamma utrymme. De 18 rummen är alla utrustade med aircondition, minibar, flatscreen-TV, välutrustat badrum och internet-uppkoppling.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Masseria Donno Sante

Ceglie Messapica, Apulien

Rekommendationer till dig

Residence Messapia

Santa Maria di Leuca, Apulien

Masseria Donno Sante

Ceglie Messapica, Apulien

Trullidea

Alberobello, Apulien

Populärt i Apulien

search map