Agriturismo i Ostuni i Apulien

Masseria Cervarolo

 
Masseria Cervarolo är inte tillgänglig i dagsläget
Masseria Cervarolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ostuni här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En kort beskrivelse kunde låta: "Något av det mest imponerande vi någonsin har sett!"

Enastånde lantställe

Vi har besökt en hel del klass-ställe under årens lopp och ser ingen tendens att utvidga antalet lyxställe men Masseria Cervarolo förtjänar till fullo våra fem solar som är högsta betyg hos In-Italia, och som vi annars inte ens ger till 1 av 100 ställe. Det är nästan så bra att vi endast vill låta bilderna tala för denna härliga pugliesiska gård men ger ändå några ledord på vägen.

Läs mer om Masseria Cervarolo

Den exotiska placeringen

Vi befinner oss på den exotiska landsbygden i den vackra och besöksvärdiga Itriadalen, 6 kilometer från staden Ostuni. Här ligger denna typiska masseria från 1500-talet med sina klassiska stenkonstruktioner och karakteristiska små trulli-hus. Området inbjuder till spännande utflykter som varierar mellan fina kulturstäder, den pittoreska landsbygden och ut till havet med det turkosblå vatten.

Faciliteter med guldkant

Bortsett från det stora nöjet att blott få iakta de vackra byggnaderna finner man även en 600 m² stor pool ut skuren av stengrunden med omgivande parasoller, stolstolar och bar, turkiskt bad, restaurang (öppen under sommaren), gratis cyklar och wi-fi i gemensamma utrymme. De 18 rummen är alla utrustade med aircondition, minibar, flatscreen-TV, välutrustat badrum och internet-uppkoppling.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Masseria Cervarolo

Läs personliga omdömen av Masseria Cervarolo som ligger i Apulien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Masseria Cervarolo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Masseria Cervarolo

Heaven on earth

Masseria Cervarolo är värt alla stjärnor. Gården är super trevligt helt renoverad och allt innehåll är säkert köpt med kärlek och kompetens. Allt är bara i harmoni. Det är för övrigt också maten. Om man går hungrig från frukost eller middag, det är ditt eget fel :) vi fick möjlighet att få en matlagningskurs. Som i sig själv är en upplevelse som vi inte kommer att glömma. Det är en fantastisk plats med underbara människor.
Vi var här på en vacker tid på året när fälten plöjs, vilket gav ett fantastiskt landskap. Jordens stora brunröda och allt är så vackert med flera tusen år gamla olivträd. Ostuni stad har gett oss en enorm upplevelse En vacker liten stad där bara de mest centrala var öppet. Men en promenad genom de små gränderna visade att det finns gott om liv och små matställen på sommaren, det är bara för att komma tillbaka.

Läs mer

Fantastiskt!

Ett av de bästa ställen vi varit på - rekommenderas helt klart, och vi kommer att återvända hit!

Läs mer

Ann-catherine och man från Sävedalen i Sverige bodde på Masseria Cervarolo i Ostuni från den 10. till den 13. september 2012. Innan dess hade de bott på Terrazza La Loggia i Polignano a Mare.

Det var en fantastisk vecka!! Masseria Cervarolo var så fint, charmigt och alldeles underbart!! Man kunde inte se sig mätt på alla detaljer vad gällde inredningen. Ägarna var så trevliga och hjälpsamma. Maten var rustik, väldigt god och bestod av minst tre och ibland fyra rätter. Fantastisk vinlista. Inte långt från masserian, på vägen mot Martina Franca fanns en liten affär som hade "allt", och där pratade de engelska. Förutom att köra ut till kusten var vi i Alberobello, Locorotondo och Ostuni.

Läs mer

Susanne og familie fra Espergærde boede på Masseria Cervarolo i Ostuni

Vi har haft en underbar semester i Italien, och er insats är mycket tillfredsställande. De tre platser som vi bokat via er var alla underbara och levde upp till våra förväntningar. Inte minst Masseria Cervarolo var obeskrivligt vackert! Platsen kan helt enkelt inte rekommenderas tillräckligt.

Läs mer
 
search map