Agriturismo i Ostuni i Apulien

Masseria Cervarolo

 
Masseria Cervarolo är inte tillgänglig i dagsläget
Masseria Cervarolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ostuni här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En kort beskrivelse kunde låta: "Något av det mest imponerande vi någonsin har sett!"

Enastånde lantställe

Vi har besökt en hel del klass-ställe under årens lopp och ser ingen tendens att utvidga antalet lyxställe men Masseria Cervarolo förtjänar till fullo våra fem solar som är högsta betyg hos In-Italia, och som vi annars inte ens ger till 1 av 100 ställe. Det är nästan så bra att vi endast vill låta bilderna tala för denna härliga pugliesiska gård men ger ändå några ledord på vägen.

Läs mer om Masseria Cervarolo

Den exotiska placeringen

Vi befinner oss på den exotiska landsbygden i den vackra och besöksvärdiga Itriadalen, 6 kilometer från staden Ostuni. Här ligger denna typiska masseria från 1500-talet med sina klassiska stenkonstruktioner och karakteristiska små trulli-hus. Området inbjuder till spännande utflykter som varierar mellan fina kulturstäder, den pittoreska landsbygden och ut till havet med det turkosblå vatten.

Faciliteter med guldkant

Bortsett från det stora nöjet att blott få iakta de vackra byggnaderna finner man även en 600 m² stor pool ut skuren av stengrunden med omgivande parasoller, stolstolar och bar, turkiskt bad, restaurang (öppen under sommaren), gratis cyklar och wi-fi i gemensamma utrymme. De 18 rummen är alla utrustade med aircondition, minibar, flatscreen-TV, välutrustat badrum och internet-uppkoppling.

Dölj texten
 
 
search map