Omdömen från Hotel La Terra

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel La Terra

Läs personliga omdömen av Hotel La Terra som ligger i Apulien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel La Terra. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
The Swedish Export Credits Guarantee Board från Stockholm i Sverige bodde på Hotel La Terra i Ostuni från den 23. till den 27. september 2011.

Resan har gått bra och alla är mycket nöjda med hotellet och arrangemangen i övrigt. Tack vare Alessandro på hotellet lyckades vi både hyra bilar och ordna med besök på en vingård i närheten. Mycket intressant och givande!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 11 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Corte Altavilla Relais

Conversano, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Masseria Salinola

Ostuni, Apulien

Rekommendationer till dig

Corte Altavilla Relais

Conversano, Apulien

Hotel Poggio degli Ulivi

Rodi Garganico, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Apulien

search map