Hotell i Ostuni i Apulien

Hotel La Terra

 
Hotel La Terra är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Terra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ostuni här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

De som känner Ostuni vet att det är så mycket känsla att säga "mitt i stadens historiska centrum" eftersom centrum är litet och allting ligger inom promenad avstånd. Så med hotellet som utgångspunkt har man aldrig långt till restauranger, caféer eller inköpsmöjligheter.

Stjärnorna

Dessutom ligger hotellet i ett imponerande Palazzo från 1700-talet precis intill benediktinerklostret San Pietro. Än en gång står vi inför ett av de hotell som utmanar och gör det svår för oss att klassificera efter ordinarie klassificering av stjärnor, då hotellet har fyra stjärnor. Hotellet framstår som trevligt och välskött där rummens nivå dock varierar något pga att man tagit hänsyn till den ursprungliga strukturen vid renoveringen. Atmosfären är dock ytterst behaglig och jordnära, något man sällan ser på sterila fem-stjärniga hotell.

Läs mer om Hotel La Terra

Rummen

Rummen i sig är helt olika som vi nämnde ovan då vi befinner oss i en mycket gammal byggnad. De är dock alla utrustade med aircondition, minibar, TV och privat badrum. Hotellet har även egen restaurang och garage.

Dölj texten
 
 
search map