Semesterbostad i Ostuni i Apulien

Castello Giulia

Pris från per pers.
 
Castello Giulia är inte tillgänglig i dagsläget
Castello Giulia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ostuni här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Castello Guilia ligger i ett grönt område strax utanför den vackra och intressanta staden Ostuni. Det ska dock uppmärksammas att från vissa delar av slottet har man "bara" utsikt över den nyare stadsdelen men oftast så täcker utsikten både landskapet och havet som ligger ca. 7 kilometer bort.

Castello Giulia är en perfekt utgångspunkt för de som önskar ett boende i närheten av Apuliens spännande städer med möjlighet att besöka andra spännande städer i området. Dessutom är man nära havet.

Castello Giulia kan totalt hyras ut till 11 personer eller så kan man hyra en av lägenheterna om man är ett mindre sällskap. Slottet består nämligen av 2 sk. 3-rumslägenheter som ligger i huvudbyggnaden och en Trullo som dependance (annex).

Läs mer om Castello Giulia

Det finns parkering inne på slottets område. Slottet ligger med så pass bra beläågenhet att man kan gå in till Ostuni. Det är knappt 1 kilometer till den nyare stadsdelen och ca. 2 kilometer till den gamla delen.

De två lägenheter som ligger på första och andra våningen är trevliga och komfortabla. Varje lägenhet har plats för 4 personer. Desdsutom finns det en stor gemensam takerrass med fin utsikt.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Terrazza Mediterranea

Monopoli, Apulien

Terrazza Soglime

Monopoli, Apulien

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Rekommendationer till dig

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Apulien

search map