Agriturismo i Noci i Apulien

Abate Masseria & Resort

 
Abate Masseria & Resort är inte tillgänglig i dagsläget
Abate Masseria & Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Apulien här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det råder inget tvivel om att trullo husen är Apulien varumärke nummer ett.

Detta helt speciellt konformade hus är på samma vis enkelt och genialt, ståtligt och elegant. Här på den gamla gården Abate Masseria & Resort utgör de små trullihusen en stor del av bostäderna. Det finns inte så många rum, endast 8 st men det finns både pool och restaurang.

Läs mer om Abate Masseria & Resort

Rummen är utrustade med flatscreen-TV (med satellit kanaler), aircondition, minibar, wi-fi och privata badrum. Det är även möjligt att hyra cyklar på gården. Stämningen på gården är pittoresk och den centrala placeringen i Apulien gör det lätt att ta sig både till stranden och runt på den exotiska landsbygden för att besöka de många sevärda städer, kyrkor, borgar och inte minst landskapet.

Rummen på Abate Masseria & Resort

Dubbelrum Trullo dell'Olivo

Detta mindre rum ligger i en trullo. Rummet är utrustat som alla andra vilket betyder aircondition, minibar, satellit-TV, wi-fi samt eget badrum. Rummet har dock inte plats för extra säng.

Dubbelrum Comfort

Comfort rummen ligger i det gamla stallet som blivit elegant renoverat. Rummen blickar ut över mindre gårds- och trädgårdsmiljöer med exotiska planter och blommor. Rummen är utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV, wi-fi samt eget badrum med toalett och dusch.

Junior Suite Trullo

Junior Suiterna ligger alla i en trullo antingen runt poolen eller med utgång i de mindre gårds- trädgårdsmiljöer. De varierar i storlek och inredning allt efter de möjligheter som varje trullo tillåter. Samtliga sviter är dock utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV, wi-fi samt eget badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map