Hotell i Monte Sant'Angelo i Apulien

Palace Hotel San Michele

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Palace Hotel San Michele ligger högt uppe, ca 840 m.ö.h. med utsikt till alla sidor, bland annat till Monte Sant'Angelos pampiga borg och ut till havet. Området blev dessutom upptaget på UNESCO världsarvslista i 2011. Detta är ett val för dig som vill kunna koppla av på semestern och njuta av de fina omgivningar som Gargano bjuder på.

Skön trädgård och flera fina faciliteter

Hotellet ligger i ett palats från 1800-talet och kan förutom en stor trädgård, erbjuda bar, restaurang och utomhuspool. Men uppe på kullen ligger inte bara Hotel San Michele utan även Resort & Spa Relais dei Normanni. Detta innebär att du även har tillgång till ett SPA och Wellness, och inträdet betalar du på plats. Här kan du beställa avkopplande massage och annan behandling. Känner du för att aktivera dig kan du besöka motionsrummet.

Restaurang med à la carte

För att äta gott behöver du inte ta dig långt. Du kan nämligen äta middag på hotellets restaurang, Archangel, antingen ute på terrassen med utsikt över Manfredonia bukten eller inne i den välinredda matsalen. Oavsett var du äter så serveras det lokala vällagade rätter. Innan eller efter middagen kan du njuta av något gott att dricka i baren. I restaurangen serveras även frukosten.

Eftersom du bor endast ett par hundra meter från Monte Sant Angelos mysiga centrum kan du snabbt och smidigt traska bort till stadens utbud. Förutom normandiskt kastell och flera medeltida byggnader bjuder staden på en skön atmosfär och flera matstöllen.

Läs mer om Palace Hotel San Michele

Liten stad med atmosfär

Eftersom du bor endast ett par hundra meter från Monte Sant Angelos mysiga centrum, med sina vita byggnader som är så vanligt i södra Italien, kan du snabbt och smidigt traska bort till stadens utbud. Förutom normandiskt kastell, museum och flera medeltida byggnader bjuder staden på en skön atmosfär och flera matställen att välja mellan. Här finns även apotek, mataffärer, banker och små butiker av olika slag.

Privat strand vid kusten

Till hotellet hör som redan nämnt ett fint poolområde utrustat med solstolar och parasoll. Men varför nöja sig med pool när hotellet dessutom har en privat strand (ca 15 km bort) där varje rum har tillgång till två solstolar och en parasoll. Dessutom erbjuder hotellet sina gäster shuttle-service till och från stranden under sommarperioden (mot en avgift). Vilket priset är kan du höra med receptionen, då de ännu inte är satta.

Läs om rummen på Palace Hotel San Michele

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map