Hotell i Monte Sant'Angelo i Apulien

Palace Hotel San Michele

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Palace Hotel San Michele ligger högt i landskapet 840 m.ö.h. med utsikt till alla sidor, bland annat till Monte Sant'Angelos pampiga borg och ut till havet. Området blev dessutom upptaget på UNESCO världsarvslista i 2011.

Allt på samma ställe

Det fint renoverade palatset från 1700-talet består idag av 66 rum, två restauranger, wellness-center, bar, wi-fi i gemensamma utrymme, inomhuspool samt en stor trädgård med utomhuspool.

Ät A la carte

Ät din middag på restaurangen Archangel på Palace Hotel, antingen ute på terrassen med utsikt till Manfredonia bukten eller inne i den välinredda matsalen. Oavsett var du äter så serveras det lokala vällagade rätter. Innan eller efter middagen kan du njuta av något gott att dricka. I restaurangen serveras även frukosten.

Privat strand vid kusten

Men varför nöja sig med pool när hotellet dessutom har en privat strand där varje rum har tillgång till två solstolar och en parasoll. Dessutom erbjuder hotellet sina gäster shuttle-service till och från stranden under sommarperioden.

Rummen på Palace Hotel San Michele

Dubbelrum med frukost

Rummen har aircondition, minibar, satellit-TV, förvaringsbox och eget badrum med toalett och dusch.

Junior Suite med frukost

Rummen är betydligt större än standardrummen då de förutom dubbelsäng har en bäddsoffa med plats för två personer samt aircondition, minibar, satellit-TV, förvaringsbox, badrum med toalett och dusch samt terrass.

Suite med frukost

Rummen består av uppehållsrum med bäddsoffa för två personer samt sovrum med dubbelsäng. Vidare är rummen utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV, förvaringsbox, badrum med toalett och dusch samt terrass.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel D'Amato

Peschici, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Apulien

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto

search map