Villa i Monopoli i Apulien

Villa Sara

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Sara är en nybyggd (2009) och modernt inredd villa med pool (delas med ägarens familj) omgivet av en park med fantastisk utsikt över kullarna i landskapet nära staden Monopoli. Här får en barnfamilj en härlig semester borta från trafikerade gator men samtidigt nära till närliggande stad.

Vällyckad semester

Invändigt framstår villan som ytterst fräsch med nya moderna möbler av bra kvalitet. Det finns alla nödvändiga faciliteter för en lyckad semester så som aircondition, CD / DVD / TV samt tvättmaskin. I trädgården kan man njuta av den sköna poolen (10 x 5 m) som dock delas med ägarfamiljen som dock sällan är där. I övrigt har man sin egen privacy som garanteras av de träd och buskar som omger trädgården.

Läs mer om Villa Sara

Itriadalen som granne

Villan är en utmärkt utgångspunkt för trevliga utflykter i bil till den vackra Itriadalen med städer som Alberbello och Martina Franca, men även till stränderna vid de genuina kuststäderna Monopoli och Polignano a Mare.

Villa med 6 sovplatser :
- Villan består av ett stort vardagsrum med två soffor och öppen spis, välutrustat kök med microvågsugn, diskmaskin, brödrost och matplats, ett sovrum dubbelsäng och utsikt mot trädgården, ett sovrum med två enkelsängar, ett tredje sovrum med privat badrum och utgång till trädgården. Det finns även ett stort gemensamt badrum i anslutning till de två sovrummen med toalett, dusch och hårtork. Från vardagsrummet kommer man ut till en stor veranda utrustad med trädgårdsmöbler och grill.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map