Villa i Monopoli i Apulien

Villa Rotondo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Rotondo har legat här sedan 1600-talet men är idag nyrenoverad och i fint skick med ljusa nyanser och inbjudande material. Villan är omgiven av hundra år gamla träd som skapar privatliv och skugga när solen står högt under sommaren. Få meter från villan finner man en oas av pinjeträd.

Njut av trädgården och poolen

Trädgården och husets terrass är inredda med fina trädgårdsmöbler och solstolar samt grill. Vid villan finns det även parkering samt en ganska trafikerad väg så man bör räkna med att kunna höra de förbipasserande bilarna, framför allt under de timmar när folk ska till och från sina arbeten. Dock är villan med sin placering en utmärkt semesterbostad för att utforska Apulien och den vackra Itriadalen, så på så vis finns det en fördel med den närliggande avfartsvägen.

Läs mer om Villa Rotondo

Villa med 6 sovplatser
- Villan består av en fin matsal med långbord, kök med fint kakel i varma färger inrett med modern komfort som diskmaskin, kylskåp med frysfack samt spis med kokplattor och ugn. Vidare finns det tre sovrum med vardera två sovplatser och två av dessa rum har luftkonditionering och ligger på ett förhöjt våningsplan (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar). De tredje rummet (med dubbelsäng) ligger i en för området typisk trullo som är förbunden med villan. Vidare finns det även badrum med toalett och dusch. Bland övriga faciliteter kan vi nämna satellit-TV och tvättmaskin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map