Villa i Monopoli i Apulien

Villa Rita

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Rita ligger på landet mellan den charmiga kuststaden Monopoli och den kända Castellana Grotte. Villan är omgiven av en grön inhägnad trädgård där det finns en pool på 10 x 5 meter med tillhörande solterrass med bord, stolar och solstolar.

En villa med hög komfort för både familjer och vänner

Villan har blivit genomgående renoverad och inredd med moderna faciliteter så det finns allt från diskmaskin och microvågsugn samt DVD-spelare i varje lägenhet, satellit-TV i varje rum och aircondition i de flesta rum. Villan är indelad i tre lägenheter och därför ett utmärkt val för två eller tre familjer som reser tillsammans och som önskar fira semester tillsammans borta från trafikerade vägar och högljudda kuststräckor. Närmaste supermarket ligger 2 km från villan samtidigt som det är ca. 9 km till närmaste strand vid Monopoli.

Läs mer om Villa Rita

Villa med 8/12 sovplatser:
- På första våningen finner man den första lägenheten som består av ett välutrustat kök med diskmaskin och microvågsugn, rymligt vardagsrum med utgång till terrass, två sovrum med dubbelsäng, ett badrum med toalett och badkar med vattenmassage samt hårtork och ännu ett badrum med toalett, hårtork och dusch med vattenmassage. Det är möjligt att få till en extra barnsäng i det ena av sovrummen. Observera att det ena sovrummet inte är utrustat med aircondition.

- Lägenhet nummer två ligger också på första våningen och den består av ett rymligt vardagsrum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 10 år) samt matsal med öppet kök. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng samt ett rymligt badrum med toalett och dusch med vattenmassage.

- Den tredje lägenheten ligger på andra våningen och består av kök (med bl.a micråvågsugn och diskmaskin) med matplats och öppenspis, vardagsrum, två sovrum med balkong (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar som dock kan samlas till en dubbel), ett badrum med toalett och badkar med vattenmassage samt hårtork och ytterliggare ett badrum med toalett, dusch och hårtork. Observera att det ena sovrummet inte är utrustat med aircondition.

Från andra våningen har man utgång till den enorma övertäckta terrassen som kan stängas helt vid oväder. Terrassen är möblerad med TV, playstation, stereo och bekväma soffor. Terrassen är t.o.m. utrustad med aircondition och har fin utsikt över det omkringliggande landskapet samt över villans trädgård och pool.

OBS: I förbindelse med trädgården - och bortom huset är det inrett en inhägnad för två vältränade och snälla belgiska hundar som är vana till barn och vuxna då de deltar i flera internationella tävlingar. Hundarnas hem är helt frånskilt från villans trädgård.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map