Semesterbostad i Monopoli i Apulien

Villa Carenza

 
Villa Carenza är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Carenza är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Carenza är ett typiskt lantställe för Apulien som byggdes i slutet av 1800-talet. Här är art-nouveau stil i kombination med neoklassiske arkitektoniska detaljer.

Här ska man ankomma i bil

Hit ska man ta sig i bil - med offentlig transport blir uppehället här inte särskilt bekvämt då det är ca 4 km till närmsta strand utanför Monopoli och lika lång till närmsta restaurang och shoppingmöjligheter. Den mysiga stadskärnan i Monopoli ligger ca 7 km bilresa bort.

Läs mer om Villa Carenza

Stor park med stor pool

I denna stora park på 8 hektar mark finner ni en härlig pool på 29 x 9 meter samt tre separata hus och ett tvåfamiljshus. Det finns en lekplats under tråden, där barnen kan springa fritt och leka i skuggan under dagens varmaste timmar.

Cerimonier och familjesammankomst vid pool

Som hyresgäster i semesterhusen bör man vara uppmärksam på att det arrangeras - speciellt på helgerna under vår och höst - ceremonier och familjesammankomster, vilket medför att man inte har tillgång till poolen under dessa dagar. Men det är dock gott om plats till att sitta för sig själv och ostörd av händelserna - vi kommer så långt som möjligt informera våra kunder om vilka dagar det finns några planerade evenemang.

Lägenheterna på Villa Carenza

Fyrarumslägenhet Meridiana med 6/8 sovplatser (förstavåning med hagen)

Lägenheten Meridiana ligger på första våning och har direkt ingång från den stora plats framför fastigheten som leder in till uppehållsrummet, som är inrett med trä möbler och två bekväma soffor. Från uppehållsrummet, finns det en dörr in till köket med diskmaskin och utgång till husets baksida med trädgårdsmöbler (bord och stolar) och till nattavdelningen, där du finner 3 sovrum, där två har dubbelsäng och ett med två enkelsängar, samt två badrum med toalett och dusch. Lägenheten är dessutom utrustad med tvättmaskin.

Fyrarumslägenhet Veranda med 6/8 sovplatser (första våning med veranda)

Denna lägenhet ligger i den västliga delen av egendomen och har ingång från den stora trädgården/parken. Det är särskilt lämpligt till familjer med barn då det kan gästa upp till 8 personer. Från utomhus verandan med trädgårdsmöbler (bord och stolar) har man ingång till uppehållsrummet. Vidare finns det kök med diskmaskin, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med dubbelsäng och möjlighet till två extra sovplatser i bäddsoffa, ett sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Lägenheten är dessutom utrustad med tvättmaskin.

Hus Villa Padronale med 8 sovplatser

Detta vackra hus, byggt 1892, har högt i tak, med fresco-målningar, rymliga rum med högt i tak och charmig stämning. På första våning finns det ett rymligt uppehållsrum med utgång till den privata terrassen med trädgårdsmöbler (bord och stolar), kök med diskmaskin, sovrum med två enkelsängar, som på förfrågan kan skjuvas ihop till en dubbelsäng och rymligt badrum med toalett och dusch. En vacker trappa leder upp till nästa våning. På andra våning finns det tre sovrum med dubbelsäng - i det ena finns det möjlighet till en extra säng - tvättstuga med tvättmaskin samt badrum med toalett, dusch och badkar med vattenmassage. Trappan leder ännu högre upp till en terrass med vacker panorama utsikt som räcker ända ner till havet.

Suite Bassa med 2 sovplatser (första våning med privat terrass)

Suite Bassa ligger på första våning och råder över en uteplats med parasoll, trädgårdsmöbler (bord och stolar) Suiten råder över sovrum med dubbelsäng, minibar, aircondition, tv och eget badrum med toalett och dusch. På förfrågan utan tillägg har man tillgång till ett gemensamt kök, som delas med Suite Alta, som ligger våningen över.

Suite Alta med 2 sovplatser (andra våning med privat terrass)

Suite Alta ligger på andra våning och råder över utgång till terrass med solstolar, parasoll, trädgårdsmöbler (bord och stolar) Suiten råder över sovrum med dubbelsäng, minibar, aircondition, tv och eget badrum med toalett och dusch. På förfrågan utan tillägg har man tillgång till ett gemensamt kök, som delas med Suite Bassa, som ligger våningen under.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa Carenza

Läs personliga omdömen av Villa Carenza som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Carenza. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Villa Carenza

Charmigt lantställe

Verkligen ett charmerande och vackert lantställe. Värdparet var super hjälpsamma, trevliga och intresserade. De berättade deras egen historia och relation till stället vilket gjorde vistelsen ännu mer personlig.
Vi var en familj på 8 personer som reste med våra barn i åldern från 2-23 år. Det fanns rum för både stora och små.

Läs mer

Rakt igenom fantastiskt ställe

Detta ställe överraskade oss mycket positivt i förhållande till de bilder vi hade sett (juli 2015). Det har gjorts mycket på stället och det är helt fantastiskt. Paret som har det är otroligt tillmötesgående. Vi har haft de härligaste dagar här och ger våra bästa rekommendationer, om man önskar ett fint ställe med möjlighet till ro och privatliv på semestern.

Läs mer

Lantlig idyll

Vi var två par som bodde en vecka i Villa Veranda en mycket välskött och trevligt inredd lägenhet med stor altan möblerad med både sittgrupp och matbord. Altanen har inte mycket sol vilket kan vara skönt när det är varmt. Vi var där sista veckan i maj och det var kyligt morgon och kväll Vi frågade värden om vi kunde få flytta ut bordet på intill liggande gräsmatta i solen och vips så var han där med bord och stolar och vi kunde njuta i solen. Värdparet är väldigt trevliga och tillmötesgående och pratar utmärkt engelska. Hela området är inhägnat och är en stor parkliknande trädgård där husen ligger utspridda vilket ger avskildhet i boendet. Poolen är fin och välskött och träden omkring ger skugga på olika delar under dagen. Det finns inte mycket att promenera på utanför området förutom landsvägen som är smal och tidvis är ganska trafikerad.
Vi är väldigt nöjda med vår vecka på Villa Carenza.
Kan vara bra att veta att värdparet har en hund som går lös på området dock väldigt lugn, snäll och sällskaplig så gillar man hundar är det inga problem. Han låg ofta och väntade på oss på altanen och väluppfostrad som han var så gick han aldrig in i huset utan låg utanför dörren.

Läs mer

Bedömning av Villa Carenza

Läs mer

Bedömning av Villa Carenza

Läs mer

Bedömning av Villa Carenza

Läs mer
 
search map