Semesterbostad i Monopoli i Apulien

Villa Carenza

 
Villa Carenza är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Carenza är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Carenza är ett typiskt lantställe för Apulien som byggdes i slutet av 1800-talet. Här är art-nouveau stil i kombination med neoklassiske arkitektoniska detaljer.

Här ska man ankomma i bil

Hit ska man ta sig i bil - med offentlig transport blir uppehället här inte särskilt bekvämt då det är ca 4 km till närmsta strand utanför Monopoli och lika lång till närmsta restaurang och shoppingmöjligheter. Den mysiga stadskärnan i Monopoli ligger ca 7 km bilresa bort.

Läs mer om Villa Carenza

Stor park med stor pool

I denna stora park på 8 hektar mark finner ni en härlig pool på 29 x 9 meter samt tre separata hus och ett tvåfamiljshus. Det finns en lekplats under tråden, där barnen kan springa fritt och leka i skuggan under dagens varmaste timmar.

Cerimonier och familjesammankomst vid pool

Som hyresgäster i semesterhusen bör man vara uppmärksam på att det arrangeras - speciellt på helgerna under vår och höst - ceremonier och familjesammankomster, vilket medför att man inte har tillgång till poolen under dessa dagar. Men det är dock gott om plats till att sitta för sig själv och ostörd av händelserna - vi kommer så långt som möjligt informera våra kunder om vilka dagar det finns några planerade evenemang.

Lägenheterna på Villa Carenza

Fyrarumslägenhet Meridiana med 6/8 sovplatser (förstavåning med hagen)

Lägenheten Meridiana ligger på första våning och har direkt ingång från den stora plats framför fastigheten som leder in till uppehållsrummet, som är inrett med trä möbler och två bekväma soffor. Från uppehållsrummet, finns det en dörr in till köket med diskmaskin och utgång till husets baksida med trädgårdsmöbler (bord och stolar) och till nattavdelningen, där du finner 3 sovrum, där två har dubbelsäng och ett med två enkelsängar, samt två badrum med toalett och dusch. Lägenheten är dessutom utrustad med tvättmaskin.

Fyrarumslägenhet Veranda med 6/8 sovplatser (första våning med veranda)

Denna lägenhet ligger i den västliga delen av egendomen och har ingång från den stora trädgården/parken. Det är särskilt lämpligt till familjer med barn då det kan gästa upp till 8 personer. Från utomhus verandan med trädgårdsmöbler (bord och stolar) har man ingång till uppehållsrummet. Vidare finns det kök med diskmaskin, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med dubbelsäng och möjlighet till två extra sovplatser i bäddsoffa, ett sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Lägenheten är dessutom utrustad med tvättmaskin.

Hus Villa Padronale med 8 sovplatser

Detta vackra hus, byggt 1892, har högt i tak, med fresco-målningar, rymliga rum med högt i tak och charmig stämning. På första våning finns det ett rymligt uppehållsrum med utgång till den privata terrassen med trädgårdsmöbler (bord och stolar), kök med diskmaskin, sovrum med två enkelsängar, som på förfrågan kan skjuvas ihop till en dubbelsäng och rymligt badrum med toalett och dusch. En vacker trappa leder upp till nästa våning. På andra våning finns det tre sovrum med dubbelsäng - i det ena finns det möjlighet till en extra säng - tvättstuga med tvättmaskin samt badrum med toalett, dusch och badkar med vattenmassage. Trappan leder ännu högre upp till en terrass med vacker panorama utsikt som räcker ända ner till havet.

Suite Bassa med 2 sovplatser (första våning med privat terrass)

Suite Bassa ligger på första våning och råder över en uteplats med parasoll, trädgårdsmöbler (bord och stolar) Suiten råder över sovrum med dubbelsäng, minibar, aircondition, tv och eget badrum med toalett och dusch. På förfrågan utan tillägg har man tillgång till ett gemensamt kök, som delas med Suite Alta, som ligger våningen över.

Suite Alta med 2 sovplatser (andra våning med privat terrass)

Suite Alta ligger på andra våning och råder över utgång till terrass med solstolar, parasoll, trädgårdsmöbler (bord och stolar) Suiten råder över sovrum med dubbelsäng, minibar, aircondition, tv och eget badrum med toalett och dusch. På förfrågan utan tillägg har man tillgång till ett gemensamt kök, som delas med Suite Bassa, som ligger våningen under.

Dölj texten
 
 
search map