Semesterbostad i Monopoli i Apulien

Trulli Relax

 
Trulli Relax är inte tillgänglig i dagsläget
Trulli Relax är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Trulli Relax är ett klassiskt lantställe i Apulien bestående av de för området så pittoreska kägelformade hus kallade trulli. Här bor man i exotiska omgivningar med privat pool vilket ger möjlighet till flera trevliga utflykter i hjärtat av Apulien och den vackra Itriadalen.

Förutom att bo i en privat bostad har man nära till de sevärda grottorna vid Castellana Grotte och de tusentals trulli-husen vid Alberbello. Härifrån är det ca. 10 km till närmaste strand vid den spännande staden Monopoli där man även finner närmaste tågstation. Närmaste supermarket ligger dock endast 1 km bort. Ägendommen ligger i lantliga och exotiska omgivningar med delvis utsikt till landskapet och de omkringliggande gårdarna. Delvis då grunden är präglad av gröna växter, fruktträd och århundrade gamla olivträd. Poolen är naturligtvis privat och mäter ca. 7 x 4 meter med endast 1 meter djup. Då djupet inte inbjuder till simning har man istället inrett två sittområde i poolen så man kan svalka sig under den varma syditalienska solen. I den omgivande trädgården och på terrassen finner man dessutom trädgårdsmöbler och grill.

Läs mer om Trulli Relax

Villa med 6 sovplatser:
- Ägendommen är nyrenoverad med respekt för den gamla stilen och är optimal för 6 personer. Här finer man ett fint kök med allrum med välutrustat kök med ugn, microvågsugn och vattenkokare. Dessutom har man inrett en matplats och avdelning med lite mer behagliga möbler framför husets öppna spis och TV.

I huset finner man två sovrum. Det ena sovrummet vänder ut mot poolen och är inrett med dubbelsäng, medan det andra sovrummet har två våningssängar och därmed fyra sovplatser i allt i detta rum. Det finns även två fina badrum med vardera toalett, dusch och hårtork.

Avslutningsvis kan vi nämna att det finns tvättmaskin och internetförbindelse.

Dölj texten
 
 
search map