Agriturismo i Monopoli i Apulien

Trulli Le Tortorelle

 
Trulli Le Tortorelle är inte tillgänglig i dagsläget
Trulli Le Tortorelle är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Trulli Le Tortorelle är ett fint och klassiskt lantställe som är byggd enligt karakteristisk och historisk prägel.

Grönt och rött

Villan ligger på exakt på toppen av en kulle omgiven av gröna buskar och träd. Trädgården är välskött med både vilda och odlade blommor samt flera hundra år gamla olivträd som tillsammans med den röda jorden skapar en skön kontrast. Härifrån är det ca. 10 km till Monopolis centrum medan man finner närmaste supermarket inom 1 km.

Läs mer om Trulli Le Tortorelle

Pool med hi-fi

Le Tortorelle är ursprungligen ett äldre lantställe som nyligen renoverats med fina material och ljusa toner vilket får den att framstå karakteristisk för området. Inredningen och utrustning är modern för att skapa en komfortabel vistelse. Poolen i trädgården mäter 10 x 5 meter och är utgrävd ur klippgrunden med utsikt över det omgivande landskapet utrustad med hi-fi. Dessutom finns det en stor möblerad terrass med grill.

Vår rekommendation

Vi rekommenderar denna villa åt stora familjer eller grupp vänner som önskar bo i lugn och ro och som gärna vill umgås tillsammans och njuta av de sköna syditalienska sommarkvällarna.

Man kan låna cyklar under vistelsen och för barnen finns det ett lekområde i trädgården. Till sist är villan utrustad med tvättmaskin, CD-spelare, radio, TV och DVD samt strykbräda/järn.

Inredning och sovplatser

Villan har följande inredning fördelat på två huvudområde och kan ta emot upp till 8 personer:

Huvudhuset
- Här finner man ett mycket rymligt vardagsrum med två bäddsoffor runt en liten öppen spis samt köksdel med matplats alltsammans inrett med trämöbler och en autentisk och hemtrevlig miljö. Köket är utrustat med kokplattor, ugn, microvågsugn, diskmaskin, vattenkokare och brödrost. Vidare finns det två sovrum med dubbelsäng med privat badrum med toalett och dusch samt ett tredje sovrum med plats för två extra sängar som antingen kan vara separata eller föras samman till en dubbelsäng. Tills sist finns det i denna byggnad ytterliggare ett badrum med toalett, badkar och dusch.

Dependance
- Även i denna byggnad finns ett litet vardagsrum med matplats och kokvrå. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng och plats för en barnsäng (för barn på max 3 år) samt eget badrum med toalett och dusch. Dependance-byggnaden vänder ut mot terrassen och poolen.

Dölj texten
 
 
search map