Semesterbostad i Monopoli i Apulien

Terrazzo Oasi del Sole

 
Terrazzo Oasi del Sole är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazzo Oasi del Sole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazzo Oasi del Sole är ett utmärkt val för dig som vill njuta av semestern från den privata terrassen med utsikt över både stan och havet.

Kombinera avkoppling med utflykter

Lägenhetens fina placering i hjärtat av Monopoli gör att du dels har gångavstånd till stranden och både restauranger och inköpsmöjligheter, men även en fin utgångspunkt för spännande utflykter. Utmed kusten kan grannstaden Polignano a Mare besökas, medan inlandet bjuder på den exotiska Itriadalen med trullo-hus, barockstäder och skön natur.

Trerumslägenhet med 2/5 sovplatser (med terrass & havsutsikt):
Lägenheten är fördelad på tre våningsplan. På första våningen finner man ett stort och ljust vardagsrum med bekväm bäddsoffa (dubbel) och en LCD-TV, kök med matplats där själva koket är utrustat med kokplattor, ugn, mikrovågsugn och vattenkokare. På detta våningsplan finns även ett badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och direkt tillgång till det andra badrummet. På detta våningsplan finns även ett litet sovrum med en enkelsäng. På den tredje och översta våningen finns det en liten hall som används som tvättstuga och förråd samt den härliga terrassen på 20 kvm med panoramautsikt över havet. Vidare är lägenheten utrustad med wi-fi. Det finns inte aircondition, men de tjocka väggarna gör att lägenheten håller sig sval om sommaren.

 
 
search map