Omdömen från Terrazza Soglime

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Soglime

Läs personliga omdömen av Terrazza Soglime som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Soglime. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt boende med närhet till allt.

Vi var 9 personer i vår familj och alla tyckte att vi kom till ett unikt och mycket bra boende i detta hus med 4 våningar och takterrass med en fantastisk utsikt. Huset ligger i gamla stan och det är nära till allt. Vi älskar att laga mat själva och köket var välutrustat. Matrummet var vackert med sitt kupoltak och med gott om utrymme för alla.

Rekommendationer till andra gäster

Vi hade 2 hyrbilar till vårt förfogande. Det finns goda parkeringsmöjligheter i närområdet, men inte på gatan där huset ligger.

Terrazza Soglime
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Soglime
Hus med 8/10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2015
Antal resande 5 Vuxna, 4 Barn
Namn

Härliga dagar i Monopoli

Vi var 8 vuxna (Ann o Anders samt våra 3 vuxna barn med pojk/flickvänner) och lille Alfred 9 månader. Vi trivdes fantastiskt bra i huset som fungerade bra för oss även om det stönades lite över trapporna ibland (bra träning) Speciellt plus till köket som var otroligt välutrustat.

Läget är fantastiskt i den gamla staden med närmaste strand ca 200 m bort och god tillgång till bra restauranger och shopping i närområdet. De matvaror vi behövde fanns tillgängligt i specialbutiker eller supermarket i närområdet. De shoppinglystna gillade det stora utbudet av affärer med kläder, skor mm inom bekvämt gångavstånd.

Vi körde även lite motion därnere och gång- och cykelvägarna erbjöd härliga löparrundor på morgnarna innan det blev för varmt.

Vi blev mycket väl bemötta av representanterna från Hello Apulia och städningen fungerade perfekt.

Det som skulle kunna förbättras är möbleringen på takterassen som inte höll samma klass som resten av huset. Här skulle framförallt ett stort stabilt bord med plats för 10 pers vara på sin plats.

Rekommendationer till andra gäster

Vi hade hyrbil men hade inte behövt det eftersom det var enkelt att åka tåg från Bari flygplats till Monopoli. Å andra sidan bra att beakta att det inte finns några taxibilar i Monopoli. Vid utflykter (Alberobello rekommenderas) är naturligtvis bil ett måste.

Terrazza Soglime
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Soglime
Hus med 8/10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerade bristfälligt. Kopplade upp och ner hela tiden
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 8 Vuxna, 1 Barn
Namn

Drömmen om Italien sann....

Vilken härlig lägenhet: Fina sovrum med bra dubbelsängar (möjligen något korta för en lång man) och välutrustat kök. Allt är fräsht och rent, en underbar terass utan insyn och med en fantastisk utsikt.
Det är nära till havet med liten strand och flera fina stränder ligger inom gångavstånd.
Restauranger och cafeér runt hörnet och dessutom en frukt och grönt marknad vid torg något kvarter bort - kunde inte haft en bättre helg.
Har blivit Italien/Monopoli frälst!!

Rekommendationer till andra gäster

Vi landade sent på kvällen och hyrde bil för de 8 milen från Brindisi till Monopoli. Läs kartan för att hitta bland gränderna GPS´en tappade bort sig! Efter lite cirkulerande hittade vi parkering i närheten av boendet, man får stå på höger sida, vänster är för boende! Inne i historic Center får man dock inte parkera.

Terrazza Soglime
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Soglime
Hus med 8/10 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 8 Vuxna, 2 Barn
Namn
Karin och resesällskap från Hovmantorp i Sverige bodde på Terrazza Soglime i Monopoli från den 16. till den 30. juni 2012.

Vår Italienvistelse var helt underbar!!!

Vi stormtrivdes i Monopoli. Huset vi hyrde var jättebra. Väldigt rent och snyggt. Har aldrig hyrt ert hus som varit så städat och rent, och det värdesätter vi mycket.
Förmedlingen Apulia var helt underbara. Fick otroligt mycket hjälp och dom skötte allt väldigt snabbt. Hjälpte oss t.o.m till sjukhuset när det behövdes i egen privat bil och tolkade åt oss. Dom var helt otroliga. Många tack till dom.

Det fanns väldigt många supermarkets på nära håll. I huset som vi hyrde och som hade väldigt många trappsteg (63st närmare bestämt) fanns det ledstång till trapporna på alla våningar, vilket underlättade när vi hade med oss en som gick på kryckor. Huset hade även Wi-fi (trådlöst internet) vilket är bra för er att veta om.

Vi hade ju ingen bil men tågförbindelserna fungerade jättebra och var billigt. Fungerade mycket bättre än här i Sverige och det vill inte säga lite. Vi flög ifrän Kastrup till Brindisi, sen buss och tåg till Monopoli.

Information ifrån er på In Italia har också varit väldigt bra och vi har fått snabba svar när vi undrat något.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 5 Vuxna, 5 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map