Semesterbostad i Monopoli i Apulien

Terrazza Soglime

 
Terrazza Soglime är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Soglime är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monopoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den antika stadsdelen i Monopoli och endast 50 meter från havet och stranden finner du detta charmiga och prydligt inredda hus. Huset är fördelat på flera våningsplan vilket gör det optimalt både små och stora sällskap eller familjer.

Bo nära restaurangerna

Förutom det goda läget i centrum med såväl restauranger och butiker precis utanför dörren så har huset en underbar takterass möblerad med bord och stolar samt solstolar så att du kan njuta av många härliga soltimmar i lugn och ro.

Läs mer om Terrazza Soglime

Terrazza Soglime med 8/10 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Huset är fördelat på 4 våningar. Genom entrén som sker via en liten sidogata kommer du in i ett litet uppehållsrum med TV och bäddsoffa för en person. Dessutom finner du badrum med toalett, dusch och badkar samt separat tvättrum med tvättmaskin.
På andra våningen som nås via en bekväm trappa (som går upp igenom hela huset) finner du en stor matsal med långbord och 8 stolar. På andra sidan av detta våningsplan finns ett stort kök med 4 kokplattor, vattenkokare, mixer, kyl och frys samt 4 barstolar runt ett barbord med vask.

På tredje våningen finner du ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbel bäddsoffa (dubbelsäng eller två enkelsängar) och eget badrum med toalett och dusch. På fjärde våningen finns ytterliggare ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och eget badrum med toalett och dusch. I huset finns det även en barnsäng och en barnstol.

Se ut över den gamla stan från den härliga möblerade terrassen. Den är möblerad med såväl bord och stolar samt solstolar. Härifrån har du inte bara en fin havsutsikt utan även utsikt över den gamla stadsdelen med hela 8 kyrkor inkl. domkyrkan.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Sotto Le Cummerse

Locorotondo, Apulien

Torre Paradiso

Minori, Kampanien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare

Sotto Le Cummerse

Locorotondo

Villa Geco

Vieste

search map